6 πράγματα που δεν πρέπει να του κάνεις ΠΟΤΕ στο σεξ!

By on April 3, 2015

6 πράγματα που δεν πρέπει να του κάνεις ΠΟΤΕ στο σεξ! 
Όταν είσαι στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου, το τελευταίο πράγμα που θες είναι να τον δεις να χάνει τη διάθεσή του… Και μια που το αναφέρουμε… Αυτά είναι τα πιθο συνηθισμένα γυναικεία λάθη στο κρεβάτι που πρέπει να αποφεύγεις σε κάθε περίπτωση.

1. Δεν τον φιλάς
Είτε το πιστεύεις είτε όχι πολλοί εραστές (ανάμεσά τους και γυναίκες!) δε φιλούν τον παρτενέρ τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Γιατί; Ίσως να φταίει η στάση που έχετε επιλέξει ή το γεγονός πως μερικοί είναι τόσο συγκεντρωμένοι στον οργασμό τους που νομίζουν ότι με το φιλί θα χάσουν τον ρυθμό τους! Όπως και να έχει, όμως, σου προτείνουμε τα συνεχή φιλιά κατά την ερωτική επαφή γιατί προσθέτει ερωτισμό και οικειότητα στην πράξη.

2. Τον δαγκώνεις δυνατά
Αν και πολλοί μπορούν να βρουν απίστευτα σέξι έναν παθιασμένο σύντροφο το να δαγκώσεις τον σύντροφό σου πριν εκείνος είναι κατάλληλα ερεθισμένος δημιουργείς μια “ενόχληση” που κανείς δεν θέλει. Μπορεί να εκνευριστεί, μπορεί να πονέσει και στο τέλος να χάσει τελείως τη διάθεσή του. Πριν λοιπόν δαγκώσεις το αυτάκι του, τον ώμο του ή πριν χρησιμοποιήσεις τα νύχια σου για να του αφήσεις κάποιο σημάδι στο σώμα καλύτερα να είσαι σίγουρη ότι είναι έτοιμος.

3. Επικεντρώνεσαι στις ερωτογενείς του περιοχές ΜΟΝΟ
Βεβαίως και όλοι γνωρίζουμε την πιο ερωτογενή περιοχή κάθε άντρα, αλλά η ολοκληρωτική προσήλωση σε αυτήν δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να του κάνεις. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε όλο το σώμα του συντρόφου σου – τα πόδια, τους μηρούς, τα χέρια, την πλάτη, το στέρνο του- καθώς και αυτά είναι έντονα ερωτογενείς περιοχές. Για να τον ενθουσιάσεις άγγιξε τον τρυφερά παντού και αύξησε έτσι την απόλαυστη της σωματικής επαφής.

4. Το να στηρίζεις όλο σου το σώμα σε εκείνον
Ναι, ακόμα και αν είσαι γυναίκα ακόμα και αν έχασες όλα τα περιττά κιλά! Είναι λογικό τη στιγμή του σεξ το πάθος να σε κατακλύσει και να χάσεις τον έλεγχο, αλλά όταν είσαι από πάνω του να είσαι προσεκτική στο πώς ρίχνεις το βάρος σου πάνω του. Το να τον πνίγεις ή να πιέζεις σε κάποιο σημείο του σκοτώνει τη στιγμή.

5. Δεν τον προειδοποιείς πως έρχεται η κορύφωση
Τη στιγμή που καταλαβαίνεις πως έρχεται η μεγαλύτερη ώρα για σένα πρέπει να τον ενημερώνεις εγκαίρως. Ένα απλό “φτάνω” είναι αρκετό. Αξίζει να το ξέρει!

6. Μένεις σιωπηλή
Σου αρέσει να γνωρίζεις πότε ο σύντροφός σου απολαμβάνει αυτά που κάνατε; Μην απαντάς, ρητορικά ρωτάμε καθώς η απάντηση είναι “ναι”. Δείξε τον ίδιο σεβασμό (!) και μίλησέ του τις στιγμές που απολαμβάνεις την συνεύρεσή σας. Ένας απλό ήχος, μια λέξη ή ένα “αυτό με κάνει και αισθάνομαι…” (προσέθεσε όποια λέξη θες) τον ενθαρρύνει και επιπλέον του μαθαίνει τις ερωτικές σου ζώνες.

Πηγή: www.queen.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *