Αυτό και αν είναι έκπληξη. Ζευγάρι ο Μύρωνας Στρατής με την Νατάσσα Μποφίλιου.

By on November 23, 2014

Νέα σελίδα φαίνεται πως άνοιξε στην προσωπική ζωή του ο Μύρωνας Στρατής όχι μόνο επειδή όπως όλα δείχνουν έχει ξεπεράσει το χωρισμό του με τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά κυρίως γιατί ήδη έχει ρίξει τα….δίχτυα του σε μία άλλη γοητευτική γυναίκα και μεγάλη καλλιτέχνιδα. …

Ο λόγος για τη Νατάσσα Μποφίλιου. 

 

image.ashx

 

Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real γνωρίζονταν από καιρό όμως σε μια πρόσφατη κοινή έξοδο στο Γκάζι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά. Όσοι τους είδαν σε έξοδό τους στην περιοχή του κέντρου, λένε πως κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ δεν έλειπαν τα όλο τρυφερότητα και αγάπη βλέμματα.

 

image.ashx

Το ζευγάρι σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Οι δυο τους προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν γίνεται απαρατήρητοι, αφού δεν τους αρέσει να προκαλούν. Εκτός από τις υπέροχες στιγμές που ζουν μαζί, διανύουν μία πολύ δημιουργική περίοδο, με τον Μύρωνα να έχει αφοσιωθεί στις εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τη Νατάσσα να προετοιμάζει το νέο δίσκο της.

image.ashx

 

 

 

Πηγη : Newspistol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *