Αλέκα Καμηλά: «Στην αρχή κοιτούσε ο ένας τον άλλο καχύποπτα»

By on February 22, 2015
kamila

Μιλά για την σχέση της με τους συμπαρουσιαστές της στο «Ολα Παίζουν»
Στο περιοδικό Instyle έδωσε συνέντευξη η Αλέκα Καμηλά και μίλησε για το «Όλα Παίζουν» αλλά και για τις σχέσεις των παρουσιαστών της εκπομπής και για το πώς ξεπεράστηκαν όλα και πως είναι πλέον συνάδελφοι με την καλή έννοια

«Δυσκολευτήκαμε να βρούμε τις ισορροπίες μας, γιατί δεν γνωριζόμασταν πέρα από εμένα και την Μπέττυ. Ήμασταν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Ακόμα κι εγώ Μπέττυ δεν έχουμε καμία σχέση, απλά κολλάμε γιατί μας συνδέουν πολλές κοινές εμπειρίες.

Στην αρχή, ήταν περίεργα, γιατί ο ένας κοιτούσε τον άλλο καχύποπτα, μήπως κάποιος θέλει να φανεί περισσότερο. Είναι λογικό, συμβαίνει σε οποιαδήποτε δουλειά, πόσο μάλλον στην τηλεόραση που έχει τέτοια προβολή και ο ανταγωνισμός είναι πιο εμφανής.

Περιέργως, όλα λύθηκαν με την τριβή, με την καθημερινότητα. Βλέπεις τον άλλο με τα κουσούρια του και τα καλά του και αρχίζεις και τον αγαπάς λίγο, σου γίνεται συνήθεια. Ψαχτήκαμε, ψαχτήκαμε και τώρα και πίσω από τις κάμερες είμαστε η χαρά της ζωής. Γίναμε συνάδελφοι, με όλη την καλή έννοια. Είναι ωραίο και ελπίζω να κρατήσει.

Πάντα έλεγα, βέβαια, πως οι σχέσεις και κυρίως οι επαγγελματικές είναι προτιμότερο να ξεκινάνε με τριβές και αντιδράσεις, για να δείξεις μετά όλα τα καλά στοιχεία του εαυτού σου και να δεθείς. Γιατί αν όλα ξεκινάνε με “αχ, ναι, τι καλή που είσαι!”, ξαφνικά προκύπτει το ύπουλο», λέει στο Instyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *