Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Πάθαινα κρίσεις πανικού…Το ξεπέρασα με θεραπεία ψυχιάτρου»

By on March 15, 2015

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Πάθαινα κρίσεις πανικού…Το ξεπέρασα με θεραπεία ψυχιάτρου» Η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια μίλησε για τις κρίσεις πανικού που περνούσε και πώς κατάφερε να τις διαχειριστεί.

«Με είχαν πιάσει κρίσεις πανικού πριν τα δημοσιεύματα. Όταν υπερφορτώνει το νευρικό μας σύστημα γιατί άνθρωποι είμαστε, δεν μπορούμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Το ξεπέρασα με μια θεραπεία που μου έδωσε ένας ψυχίατρος γιατί αναγκάστηκα να πάω. Δεν το καταλάβαινα, δεν το συνειδητοποιούσα ότι είχα κρίσεις πανικούς. Από ένα σημείο και μετά έγινα Βούδας», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”. Όταν είδε για πρώτη φορά εξώφυλλο την προσωπική της ζωή όπως είπε έπαθε:
«Ήταν τεράστιο σοκ. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Όταν είσαι τόσα χρόνια ηθοποιός και κάνει συνεντεύξεις μόνο για τη δουλειά σου και βλέπεις εξώφυλλα που αφορούν στη δουλειά και ξαφνικά βλέπεις τη προσωπική σου ζωή αναρτημένη στα μανταλάκια των περιπτέρων.

Δεν το είχα συνηθίσει και δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω, ειλικρινά ποτέ, δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστη εμπειρία». Ενώ μίλησε και για τις κρίσεις πανικού που είχε περάσει. Ο χρόνος όπως είπε δεν την αγχώνει: «Δεν με αγχώνει μου αρέσει που περνάει και είμαι υγιής και κάνω δημιουργικά πράγματα». Ακόμη εξομολογήθηκε ότι δεν της λείπει από τη ζωή της ένα παιδί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *