Ανδρέας Φουστάνος: «Η σύντροφός μου είναι μικρότερη από την κόρη μου»

By on December 10, 2014

Η εξομολόγηση του γνωστού πλαστικού χειρουργού.

Το όνομά του είναι συνώνυμο με την ομορφιά, ο χρόνος μπροστά του παγώνει και εκείνος με αφοπλιστική ειλικρίνεια δείχνει να προσπερνά τα πάντα ως διά μαγείας. Ο Ανδρέας Φουστάνος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «YOU» και μίλησε για όλα στον Γιώργο Μπέζα.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής του:

Την ηλικία σας τη λέτε; «Είμαι 63 ετών».

Πώς αισθάνεστε που γίνατε και παππούς; «Εγγόνι απέκτησα -ή μάλλον ένα ακόμα παιδί- αλλά παππούς με την έννοια της λέξης δεν είμαι… και δεν νομίζω ότι θα γίνω και ποτέ! Δεν μου αρέσει η λέξη και δεν έχω σχέση με το γήρας. Το γήρας το φέρνουμε εμείς… Είχα φίλους στο πανεπιστήμιο που αισθάνονταν και συμπεριφέρονταν σαν γέροι».

Τώρα που είπατε για σοβαροφανείς… Πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Βουτσάς δήλωσε πως είναι 83 και κάνει σεξ! Πολλοί αντέδρασαν με την ερώτηση αν υπάρχει σεξ στα 80. Εσείς πώς το βλέπετε; «Τι να κάνουμε τώρα αφού έτσι είναι; Δεν νομίζω ότι ένας άντρας όταν έχει μια τόσο νεότερη γυναίκα δεν ερεθίζεται… Το σεξ έχει σχέση με το ωραίο, με αυτό που βλέπουμε και μας φτιάχνει τη διάθεση. Με τον έρωτα τα χρόνια ξεπερνιούνται, δεν τα βλέπεις… Αν δεν θέλεις να γεράσεις δεν θα γεράσεις και δεν θα αισθανθείς και ποτέ ότι γερνάς. Είμαστε όσο αισθανόμαστε! Σίγουρα ο χρόνος βιολογικά φαίνεται αλλά δεν έχει να κάνει το έξω μας ή με το πώς νιώθουμε. Μια σχέση με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν κρατιέται χωρίς σεξ…».

Εσείς έχετε σχέση με μια πολύ μικρότερη από εσάς γυναίκα… «Ναι είναι μικρότερη… Μικρότερη και από τη μεγάλη μου κόρη! Όλες μου οι γυναίκες, και αυτές που παντρεύτηκα και οι άλλες μου σχέσεις αργότερα, ήταν πιο μικρές. Η μόνη με την οποία ήμουν συνομήλικος ήταν η πρώτη μου γυναικά, επειδή και εγώ τότε ήμουν νέος… Ήμασταν και οι δύο 28 χρόνων. Εγώ μετά, αφού χωρίσαμε, κόλλησα στο 28! (γέλια)».

Πώς βλέπει την σχέση σας με μια μικρότερή της η κόρη σας, η Ισαβέλλα; «Μια χαρά αλλά και να είχε διαφορετική άποψη δεν θα τη λάμβανα υπόψη μου, εκτός κι αν ήταν κάτι κραυγαλέο… Δεν μου αρέσει να επεμβαίνει στη ζωή μου όπως δεν επεμβαίνω κι εγώ στη δική της».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *