Άρης στους Διδύμους: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

By on April 21, 2017

Άρης στους Διδύμους: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

ΚΡΙΟΣ ❤

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, περνά σήμερα στους Διδύμους, αποφασισμένος να σε βάλει σε μπελάδες, καθώς θα δημιουργήσει διάφορα προβλήματα τόσο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, όσο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με γνωστούς κι αγνώστους. Τα νεύρα σου θα είναι πολλά και γενικά θα βγάζεις μια επιθετική συμπεριφορά, κυρίως αν ακούς ή βλέπεις πράγματα που δε σου αρέσουν. Πάντως, δεν αποκλείεται, εξ αιτίας ενός καβγά ή άλλου έντονου γεγονότος να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, το οποίο όμως θα σε έχει στο τρέξιμο, τουλάχιστον για ένα διάστημα…

Αν είσαι σε σχέση, θα θέλεις να υπάρχει περισσότερη κίνηση στην καθημερινότητά σου ενώ η διάθεσή σου για εκδρομές και μικρά ταξίδια με το ταίρι σου θα αυξηθεί, αφού θα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια.

 

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Ο Άρης εγκατέλειψε σήμερα το ζώδιό σου και περνώντας στους Διδύμους μάλλον θα αρχίσεις να χαλαρώνεις τις αντιστάσεις και τις αντιδράσεις σου. Σίγουρα στα ερωτικά σου θα γίνεις κατά τι πιο ευέλικτος/η, πονηρός/η, με τάση να γευτείς καινούργιες εμπειρίες, πάντα όμως με γνώμονα να ικανοποιήσεις τις πρωταρχικές σου ανάγκες, που το προσεχές διάστημα θα αυξηθούν. Τα τυχερά σου θα τα έχεις πάντως και έστω και προσωρινά θα καλύπτεις τα κενά σου με τις διάφορες περιπέτειες που θα ζήσεις, για διάρκεια όμως, ούτε λόγος…

Αν είσαι σε σχέση, έσοδα και έξοδα φαίνεται να ισοφαρίζονται, κάτι που δε θα σου αρέσει καθόλου αφού μόλις παίρνεις στα χέρια σου χρήματα θα προκύπτει ένα έκτακτο έξοδο και θα τα δίνεις. Επίσης, μπορεί να τσακωθείτε άσχημα με τον σύντροφό σου που θα επιμείνει να κάνετε μια αγορά γιατί δε θεωρείς ότι είναι έξυπνη κίνηση στην προκειμένη φάση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου σήμερα το μεσημέρι και θα είσαι επί των επάλξεων για ένα και κάτι μήνα. Όσα συγκρατούσες τόσο καιρό, τώρα θα τα βγάλεις στη φόρα και φυσικά δε χρειάζεται να αναφερθεί ότι θα είσαι στην τσίτα, έτοιμος/η να την πεις σε όποιον/α σε προκαλέσει. Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά σου, αφού δε θα δείξεις ούτε υπομονή, ούτε ανοχή σε κανέναν και καμία και δε θα διστάσεις να δώσεις τα παπούτσια στο χέρι με την πρώτη στραβή. Πάντως, έναν/μια θα διώχνεις, δύο θα έρχονται, οπότε η εναλλαγή προσώπων στη ζωή σου θα είναι συχνή.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, λογικό είναι να υπάρχουν εντάσεις, κόντρες και διχογνωμίες στη σχέση σου κι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσετε την ενέργειά σας θα ήταν να βρείτε έναν… κοινό εχθρό να κατατροπώσετε ή μια ασχολία να ρίξετε την προσοχή σας, που θα σας αφήνει εξαντλημένους μεν, αλλά ήρεμους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

Μια… αντάρα, μια ψυχολογική αναστάτωση θα την έχεις με την είσοδο του Άρη στον 12° οίκο σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα παίρνεις χαλαρά καμία σου προσωπική υπόθεση. Αρκετά διλήμματα και συναισθηματικά αδιέξοδα που αφορούν στα ερωτικά σου θα βιώσεις αυτή την περίοδο γι’ αυτό και θα σου είναι δύσκολο να πάρεις μια σταθερή απόφαση. Από την άλλη, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η γιατί κινδυνεύεις να γίνεις, ακόμα κι εν αγνοία σου, το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως αρχίσεις να γκρινιάζεις και να παραπονιέσαι για το παραμικρό στο ταίρι σου, εκνευρίζοντάς το. Επίσης, ενδέχεται να προκύψουν μικρά θέματα υγείας που το πιο πιθανό είναι να οφείλονται στις διατροφικές σας συνήθειες που μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξετε.

 

ΛΕΩΝ ❤

Η συγκεκριμένη περίοδος είναι σημαντική για τις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις, καθώς αρκετές παρεξηγήσεις και ρήξεις μπορεί να συμβούν. Μια δική σου έντονη τάση να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να ανοιχτείς και να γνωριστείς με όσο γίνεται περισσότερα πρόσωπα θα φέρει νέες παρέες και ξέφρενα ξενύχτια. Λογικό είναι να έχεις και τις κατακτήσεις σου στο αντίθετο φύλο κι αν πραγματικά θέλεις να ζήσεις μια δυνατή ιστορία χωρίς να σε νοιάζει το αύριο, τότε θα έχεις την ευκαιρία σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να τσακωθείτε με ένα φίλο ή φίλη σας ή να αποχωρήσετε από μια ομάδα, γιατί θα αντιληφθείτε ότι ο ανταγωνισμός που υπάρχει είναι αρκετά έντονος και εκφράζεται με επιθετικότητα κάτι που δεν έχετε καμία διάθεση να υποστείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Αυτή την περίοδο οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός/η και να εφαρμόσεις το «όπου ακούς πολλά κεράσια, βάστα μικρό καλάθι», ιδιαίτερα στα ερωτικά σου θέματα. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να βγάλεις μια αρκετά επιθετική συμπεριφορά σε ένα πρόσωπο που θα διαπιστώσεις ότι σου λέει ψέματα ή η να σε απορρίψει ένα άλλο που θα σε καταρρακώσει. Όπως και να έχει οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες και τουλάχιστον δε θα τρως το χρόνο και την ενέργειά σου με κάποιον/α που δεν είναι κατάλληλος/η για σένα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, τουλάχιστον από επαγγελματικής άποψης οι ρυθμοί θα είναι τρελοί και είναι λογικό να δημιουργούν εντάσεις και καβγάδες. Το κακό είναι ότι το συγκεκριμένο κλίμα θα το μεταφέρεις, χωρίς να το θέλεις και στη σχέση σου, αφού θα επιστρέφεις φουντωμένος/η και φορτωμένος/η με όλα όσα θα γίνονται.

 

ΖΥΓΟΣ ❤

Αυξημένοι ρυθμοί, μετακινήσεις και επαφές δε θα σε αφήνουν στιγμή να ησυχάσεις και δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι συνεχώς στους δρόμους. Από την άλλη, ένα κύμα καινούργιων γνωριμιών είναι πολύ πιθανό, που όχι μόνο θα συμβάλλει στις δημόσιες σχέσεις σου, αλλά κάποια από αυτές θα έχει και ερωτική χροιά. Ενδέχεται μάλιστα με το συγκεκριμένο άτομο να κάνεις αλλεπάλληλες συζητήσεις και συναντήσεις, για να προκύψει όμως κάτι πιο ουσιαστικό θα πρέπει κι εσύ να χρησιμοποιήσεις την ευελιξία σου και να φέρεις το παιχνίδι εκεί που θέλεις.

Αν είσαι σε σχέση, γραφειοκρατικά ή θέματα τον τεχνικό σας εξοπλισμό ή με ένα μέσο μεταφοράς θα μονοπωλούν το χρόνο σας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και μια ρήξη με στενό συγγενή σας. Το τρέξιμο, η χαρτούρα αλλά κι οι ατέλειωτες ώρες σε ουρές θα σας φτάσουν στο αμήν. Με ψυχραιμία όμως και το ανάλογο χειρισμό, ίσως καταφέρετε να ξεμπερδέψετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

Ο Άρης στον 8° οίκο σου σε κάνει εφευρετικό/η, πολυμήχανο/η και σου ενισχύει τη διάθεση να ζήσεις αρκετές και διαφορετικές εμπειρίες στα ερωτικά σου. Η λίμπιντό σου θα κτυπήσει κόκκινο, ενώ η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο θα σε κάνει περιζήτητο/η. Υπάρχει βέβαια κι η πιθανότητα κάποιος/α να σε παρασύρει στο παιχνίδι του, πατώντας τα κατάλληλα κουμπιά σου γι’ αυτό κράτα μια επιφύλαξη και μην ξανοίγεσαι αν δε διασταυρώσεις το ποιόν του, όσους όρκους ή υποσχέσεις σου δώσει.

Αν είσαι σε σχέση, θα βρεις έναν τρόπο για να αυξήσετε τα έσοδά σας, ώστε να καλύψετε κάποιες έκτακτες οικονομικές σας υποχρεώσεις, αλλά είναι πιθανό ο σύντροφός σου να διαφωνήσει με τις μεθόδους σου ή να βάλει θέμα αξιών και θα είναι δύσκολο να του αλλάξεις γνώμη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου, στους Διδύμους θα ξεχειλίσεις από ενέργεια και διάθεση να δραστηριοποιηθείς στα ερωτικά σου. Εκδηλωτικός/η, κοινωνικός/η και εκφραστικότατος/η, σε σημείο παρεξηγήσεως, θα δημιουργήσεις έντονες συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες στο αντίθετο φύλο, σίγουρα όμως δε θα περνάς απαρατήρητος/η. Οι εξελίξεις θα είναι αρκετές και όσον αφορά σε ένα πρόσωπο που μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι ασαφή μεταξύ σας και σε μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις αυτή την περίοδο που θα σε έχει συνεχώς στο τρέξιμο.

Αν είσαι σε σχέση, τόσο με το ταίρι σου όσο και με συνεργάτες – συνεταίρους σου η κατάσταση μεταξύ σας θα είναι τεταμένη, καθώς θα προκύψουν αρκετές διαφωνίες σε βασικά ζητήματα, παρεξηγήσεις και διαμάχες κι η τάση σου να αποδείξεις ότι εσύ έχεις δίκιο δε θα βοηθά να ηρεμήσετε. Για να τα αποφύγετε όλα αυτά μάλλον θα πρέπει να αναλάβει ο καθένας σας διαφορετικά πράγματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

Καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/η τόσο στα εργασιακά σου, όσο και στα ερωτικά σου και να ελέγχεις από δω και στο εξής τι λες και σε ποιον/α γιατί είναι πολύ πιθανό να μεταφερθούν διαφορετικά, είτε επίτηδες είτε ακούσια και να βρεθείς μπλεγμένος/η ή εκτεθειμένος/η, χωρίς να το καταλάβεις. Ιδιαίτερα αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το οποίο κινείται στο συγκεκριμένο χώρο, κάνε το παιχνίδι σου, φρόντισε όμως να κρατήσεις άκρα μυστικότητα και να μην το πεις ούτε του παπά.

Αν είσαι σε σχέση, τσακωμοί, αντιπαλότητες και κόντρες χωρίς ουσιαστικό λόγο στη δουλειά σου θα σε πονοκεφαλιάζουν συχνά, γι’ αυτό κι όποτε επιστρέφεις στο σπίτι σου θα νιώθεις ζαλάδα και κούραση και δε θα θέλεις να κάνεις καμία αναφορά στο ταίρι σου για αυτά τα θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤

Η περίοδος που ξεκινά σε ευνοεί αρκετά μέχρι και στο να βρεις ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει σε αντιλήψεις και επιθυμίες με σένα και τελικά να βρεθείς δεσμευμένος/η, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα κρατήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γενικά, θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή, θα βγαίνεις, θα διασκεδάζεις, θα φλερτάρεις σε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιάζεται, ενδεχομένως κάνοντας και κάποιες υπερβολές ή έχοντας μια προκλητική συμπεριφορά, οπότε λογικό είναι να προκαλέσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

Αν είσαι σε σχέση, ένα πρόσωπο του κύκλου σας ίσως ανακαλύψετε ότι λέει διάφορα πίσω από την πλάτη σας ενώ μπροστά σας είναι φιλικό κι εγκάρδιο κι αυτό είναι αρκετό για να το απομακρύνετε σιγά-σιγά. Αν έχετε παιδιά ίσως περάσετε δύσκολα με το θράσος ή την ξαφνική επαναστατικότητα και ανυπακοή τους.

ΙΧΘΥΕΣ ❤

Ο Άρης στους Διδύμους δε θα δείξει καμία κατανόηση στους συναισθηματισμούς και τις ρομαντικές ανησυχίες σου, καθώς όλα γι’ αυτόν περνούν μέσα από εκλογίκευση, οπότε ή θα δοκιμάζονται συνεχώς οι αντοχές σου ή εσύ θα πρέπει να αλλάξεις στάση. Αυτό βέβαια ισχύει και για τα ερωτικά σου, αν δε θέλεις να καταλήξεις απογοητευμένος/η. Χρησιμοποίησε την ευλυγισία που σε διακρίνει για να αποφύγεις τα «στενά μαρκαρίσματα» και μην υποκύψεις, αν πρώτα δε φέρεις την κατάσταση στα δικά σου μέτρα.

Αν είσαι σε σχέση, οικογενειακά προβλήματα, ζημιές στο σπίτι ή θέματα με ένα ακίνητο είναι πιθανά αυτή την περίοδο που θα ταράξουν τη γαλήνη σας. Όσο κι αν φτάνετε κοντά στα όριά σας, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μπορέσετε πιο εύκολα να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

astrology.gr

<

You must be logged in to post a comment Login