Ατύχημα σοβαρό ο ηθοποιός Γιώργος Μακρής

By on April 1, 2015

Ατύχημα σοβαρό ο ηθοποιός Γιώργος Μακρής.
Τελευταίες πληροφορίες μιλούν για κόψιμο Αχίλλειου τένοντα στο δεξί του πόδι. Θα χειρουργηθεί κατά πάσα πιθανότητα σήμερα ή αύριο στο ΚΑΤ όπου και εσπευσμένα μετεφέρθη. Μιλήσαμε με τον Γιώργο Μακρή ,φυσικά πονούσε αλλά μας είπε ότι οι γιατροί του είπαν άμεσα χειρουργείο.

Και στη συνέχεια πατερίτσες για τουλάχιστον 3 μήνες. Όμως ο Γιώργος Μακρής μας είπε ,οι παραστάσεις στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ , Παρασκευή και Σάββατο θα γίνουν κανονικά . Θα πηγαίνει κανονικότατα στην πρωινή εκπομπή με την Ντέσσυ Κουβελογιάννη στο ΑΡΤ ,κανονικά θα γίνετε και η δική του εκπομπή ΑΡΤ CINEMA κάθε Πέμπτη.

Και το κυριότερο οι πρόβες , η περιοδεία που έχει προγραμματιστεί για καλοκαίρι 2015 και της οποίας ο προγραμματισμός θα ξεκινήσει ακριβώς την επομένη του Πάσχα θα γίνουν όλα κανονικότατα. Απλά όπως πάντα ο Γιώργος Μακρής με χιούμορ απαντά μας είπε.

– Γιώργο με τον ρόλο σου στις Νοικοκυρές του Facebook στον οποίο υποδύεσαι έναν γκέι Κρητικό –υπερκινητικό τι θακάνεις; – Ο ρόλος θα γίνει κανονικότατα ,απλά θα έχω και πατερίτσες . Και αντί να με ρωτάνε στο έργο το πηγαίνεις το γράμμα; (μεταφορικά) .Θα απαντώ Ναι – αλλά το πηγαίνω Κούτσα – Κούτσα. Σας ευχαριστώ όλους για το Ενδιαφέρον σας.

Τα λέμε το Σάββατο και την Κυριακή στο θέατρο αλλά και την Πέμπτη 23:00 στο ΑΡΤ CINEMA στο ΑΡΤ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *