Η Autohellas ΑΤΕΕ-Hertz επεκτείνεται

By on September 4, 2014

Η Autohellas ΑΤΕΕ-Hertz επεκτείνεται

Θα αποτελεί στο εξής τον επίσημο δικαιοδόχο των εταιρειών ενοικίασης Thrifty, Dollar, Firefly

H Autohellas ΑΤΕΕ, δικαιοδόχος του σήματος της Hertz, ανακοίνωσε ότι, αποτελεί πλέον και τον επίσημο franchisee στην Ελληνική αγορά για τα διεθνώς αναγνωρισμένα σήματα των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY, DOLLAR, FIREFLY.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές του έτους προηγήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο η εξαγορά της Thrifty Automotive Group Inc. από την Hertz Global Holding Inc.

Η Autohellas ΑΤΕΕ είναι ο μεγαλύτερος εθνικός franchisee της Hertz σε όλο τον κόσμο, γεγονός που οδήγησε τη μητρική εταιρεία Hertz Global Holding Inc. στο να εμπιστευτεί τη λειτουργία των νέων εταιρειών στα έμπειρα χέρια των διοικούντων της Autohellas.

Ο κος Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas, με δήλωσή του καταδεικνύει τα προφανή οφέλη από αυτή τη συνέργεια.

«Η λειτουργία των νέων brands δίνει στην Autohellas τη δυνατότητα να διευρύνει το μερίδιό της στην Ελληνική αγορά. Μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς αφού μπορούμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας μέσα από μία διαβαθμισμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Επίσης, ωφελημένη βγαίνει και η αυτοκινητοβιομηχανία στη χώρα μας λόγω των αγορών που κάναμε για να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η Autohellas έχει αγοράσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 5.000 αυτοκίνητα, διαφόρων τύπων, προσφέροντας σημαντική βοήθεια σε μία αγορά που βρίσκεται σε ύφεση εδώ και αρκετά χρόνια.»

Να σημειωθεί πάντως ότι, η κάθε εταιρεία έχει δικό της ανεξάρτητο κέντρο κρατήσεων και ξεχωριστές ιστοσελίδες μέσω των οποίων ο υποψήφιος πελάτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να δει τον στόλο οχημάτων που προσφέρει η κάθε εταιρεία καθώς και να κάνει online κράτηση.

Κέντρο Κρατήσεων Thrifty: 211 106 4064, www.thrifty.com.gr
Κέντρο Κρατήσεων Dollar: 211 106 4164, www.dollar.com.gr
Η Firefly λειτουργεί μόνο μέσω της ηλεκτρονικής της διεύθυνσης: www.fireflycarrental.gr

Πηγή: autotriti.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *