Μπαλατσινού: «Εμείς ήμασταν λίγο πιο comme il faut, πιο… γραβατωμένοι»

By on February 17, 2015
mpalatsinou

«Αλλά εσύ είσαι πιο οργανωμένος, πιο επαγγελματίας», εξήγησε ακόμη
Kαλεσμένη στην εκπομπή «Μega με Μία» βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού και μίλησε για την καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και το νέο της ξεκίνημα στην εκπομπή «Joy».

«Εσείς πέρυσι ήσασταν άλλης αισθητικής, εμείς φέτος είμαστε άλλης» είπε αρχικά με σαρκαστική διάθεση, ο Μάρκος Σεφερλής, με τη Τζένη Μπαλατσινού να του απαντά: «Εμείς ήμασταν λίγο πιο comme il faut, πιο… γραβατωμένοι.

Δεν νομίζω ότι έπρεπε να ήταν κάπως αλλιώς. Ήμασταν μια ομάδα που δεν συζητούσαμε πριν κατέβουμε κάτω για το τι θα κάναμε. Δεν υπήρχε πρόγραμμα. Έμπαινε ο καθένας με το mood το δικό του και όπως αισθανόταν έτσι δρούσε. Αλλά εσύ είσαι πιο οργανωμένος, πιο επαγγελματίας. Εσύ συζητάς πριν και μετά την εκπομπή».

Η Τζένη Μπαλατσινού εξήγησε ακόμη πως αποφάσισε να παρουσιάσει πέρυσι το «Πρωινό mou» και είπε: «Πέρυσι ήταν ουρανοκατέβατο αυτό που έγινε. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα πρωινό και μάλιστα με τον Πέτρο. Δεν το είχαμε συζητήσει ποτέ και κάποια στιγμή, όταν μας είχε πει στο παρελθόν ο Γιάννης Λάτσιος να το κάνουμε, γελάσαμε αλλά, τελικά, αυτά που γελάς τα λούζεσαι».

Τέλος εξήγησε πως κατάφερε να παρουσιάζει για έξι μήνες καθημερινή εκπομπή, χωρισμένη από τον Πέτρο Κωστόπουλο και να μην έχει καταλάβει κανείς τίποτα: «Δεν είχαμε να παλέψουμε για κάτι. Αυτές οι τρεις ώρες που ερχόμασταν εδώ έκαναν καλό και στους δύο. Υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά το διαχειριζόμασταν. Μετά από 20 χρόνια καταλαβαίνει ο ένας τις άκρες του άλλου. Μας άρεσε αυτό που κάναμε νιώθαμε ότι ερχόμασταν τρεις ώρες να παίξουμε και μετά να γυρίσουμε στα προβλήματά μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *