Χριστίνα Μαραγκόζη: Μίλησε για πρώτη φορά

By on February 8, 2015
maragozi

Τι είπε στα «Καρντάσιανς»;

Πέντε μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή. Η Χριστίνα Μαραγκόζη, η πρώην σύντροφος του Αντώνη Βαρδή μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για όλα όσα συνέβησαν μετά τον χωρισμό τους.

«Όταν είσαι δέκα χρόνια παντρεμένος με έναν άνθρωπο είναι λογικό να πονέσεις πολύ. Με τον Αντώνη είχαμε κοινή προσωπική ζωή, αλλά και κοινή επαγγελματική. Και ο κόσμος πάντα μας θυμάται έτσι. Η απώλεια αυτή μου στοίχισε πάρα πολύ, ανεξάρτητα αν είχαμε χωρίσει. Καμιά φορά οι έντονες σχέσεις δεν έχουν πολιτισμένο τέλος. Δεν είχα να χωρίσω κάτι με τον Αντώνη. Είναι άδικο όταν έχεις ζήσει τόσα πολλά με έναν άνθρωπο, να μη λες ούτε ένα “γεια”».

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στα «Καρντάσιανς» και αποκάλυψε πώς ένοιωσε όταν της απαγόρευσαν να πάει στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή.

«Δεν έχω ιδέα τι έχουν μαζί μου οι δικοί του άνθρωποι. Τα παιδιά είναι μεγάλα. Εγώ όταν τα γνώρισα ήταν μικρά και ήμουν κι εγώ μικρή. Και τα αγάπησα και συνέβαλα στο να έχουν καλή σχέση με τον πατέρα τους. Από εκεί και πέρα, τι παίχτηκε σε αυτά τα 20 χρόνια που ήμουν χωρισμένη εγώ, δεν ξέρω».

Τέλος η Χριστίνα Μαραγκόζη είπε: «Θέλω να κρατάω πάντα τις όμορφες στιγμές. Ό,τι και να έγινε, γιατί όλες οι σχέσεις έχουν τα καλά και τα κακά τους, ο Αντώνης για μένα ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν θέλω να κολλάω σε μικρότητες. Ο άνθρωπος έχει φύγει, τι να λέμε τώρα;».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *