Χρήστος Δάντης: «Ο μεγάλος μου γιος θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια μου»

By on February 7, 2015

Ο Χρήστος Δάντης εκτός από ταλαντούχος καλλιτέχνης, είναι και ένας στοργικός και αφοσιωμένος πατέρας για τα τρία του παιδιά.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έγινε για τρίτη φορά πατέρας πριν από 10 μήνες, παραδέχτηκε ότι αφιερώνει σχεδόν όλη του την ημέρα στα παιδιά του.

Μιλώντας στη real, είπε: «Όταν έχεις τρία παιδιά πρέπει να ασχοληθείς με αυτά, θέλουν μεγάλη φροντίδα και θέλουν να είσαι δικός τους», ενώ συμπλήρωσε ότι με τον μεγάλο του γιο, τον οποίο βλέπει να ακολουθεί τον δρόμο του, παίζουν πολλές φορές μαζί μουσική…
Ισχυρίζεται πως δεν έχει σκοπό να αποτρέψει τον γιο του να ακολουθήσει τα χνάρια του, λέγοντας: «Δεν θα προσπαθούσα να του αλλάξω τη γνώμη γιατί πιστεύω πως ο άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που θέλει.

Από εκεί και πέρα μπορεί να μην του βγει και να κάνει κάτι άλλο αργότερα, δεν σημαίνει ότι κάνεις πάντα αυτό που ονειρεύεσαι.

Θα του έλεγα στην αρχή να κάνει και μια δεύτερη δουλειά πρωινή, γιατί δυστυχώς αυτό το χόμπι δεν μπορεί πλέον να γίνει επάγγελμα όπως ήταν κάποτε, όταν ξεκινούσα εγώ ήταν πολύ πιο εύκολα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *