Δεν θα πιστεύεις ποια είναι τα μεγαλύτερα σεξουαλικά φετίχ!

By on April 17, 2015

Δεν θα πιστεύεις ποια είναι τα μεγαλύτερα σεξουαλικά φετίχ! 
Νέα έρευνα, εντοπίζει τα σεξουαλικά φετίχ που έχουν απήχηση στους περισσότερους ανθρώπους…

Για τις ανάγκες της έρευνας, ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Μπολόνια, επικοινώνησαν ηλεκτρονικά με πάνω από 5.000 ανθρώπους. Μέσα από συζητήσεις, διαπίστωσαν ότι περισσότερο από κάθε άλλος μέρος του σώματος, το 47% των συμμετεχόντων είχε σεξουαλικό φετίχ με τα πόδια ή τα δάχτυλα των ερωτικών τους συντρόφων.

Οι ερευνητές αξιολόγησαν επίσης αντικείμενα που οι άνδρες και οι γυναίκες θεωρούν “σέξι” και είδαν σχεδόν τα 2/3 των συμμετεχόντων (64%) να σημειώνουν ότι τα ψηλά τακούνια και οι ψηλές μπότες τους διεγείρουν σεξουαλικά.

Υπήρχαν, όμως, και κάποιες πιο… ιδιαίτερες απαντήσεις. Για παράδειγμα, 150 άνδρες και γυναίκες είπαν ότι πιστεύουν ότι τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι ένα πολύ σέξι αντικείμενο, ενώ δύο γυναίκες παραδέχτηκαν ότι οι βηματοδότες τις κάνουν να σκέφτονται το σεξ!

Και ενώ τα στηθοσκόπια ήταν αναμενόμενο να εμφανιστούν στις απαντήσεις (έστω και σε ποσοστό 1%), καθώς αποτελούν μέρος μιας διαδεδομένης σεξουαλικής φαντασίωσης (γιατρός, νοσοκόμα κλπ) σίγουρα δεν περιμένατε ότι ορισμένοι συμμετέχοντες απάντησαν ότι τους διεγείρουν ερωτικά οι…καθετήρες!

Από εκεί και πέρα, το 12% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι διεγείρεται με τα εσώρουχα και το 5% με τους μυς του σώματος.

Άλλο ένα 7% απάντησε ότι θεωρεί ερωτικά τα μαλλιά, το 4% τα τατουάζ, το 3% τον αφαλό και τα στήθη και το 2% το στόμα, τα χείλη και τους γλουτούς.

Πηγή: Faysbook.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *