Δέσποινα Καμπούρη για τον καβγά με την Παπαβασιλείου: «Αιφνιδιάστηκα, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα»

By on April 20, 2015

Δέσποινα Καμπούρη για τον καβγά με την Παπαβασιλείου: «Αιφνιδιάστηκα, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη στο Epsilon, ήταν η Δέσποινα Καμπούρη.

Αφού η Κατερίνα και ο Κρατερός διευκρίνισαν ότι η παρουσία της Δέσποινας στην εκπομπή είχε κλείσει πριν 2 εβδομάδες, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το παραλίγο μαλλιοτράβηγμα με την Έλενα Παπαβασιλείου.
«Όταν είμαι στο αέρα μιας εκπομπής είμαι γενικά εγκρατής. Δυστυχώς συνέβη αυτό το περιστατικό. Όταν είσαι στον αέρα μιας εκπομπής πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι και τις κακές στιγμές, γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο τηλεθεατής» είπε η Δέσποινα και συνέχισε: «Αιφνιδιάστηκα στην αρχή και νόμιζα ότι ήταν πλάκα.

Κατάλαβα ότι δεν ήταν πλάκα όταν είδα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες που έκαναν ένα ‘αααα’, και τότε προτίμησα να ακολουθήσω το δρόμο της ψυχραιμίας. Κάθε συνεργασία ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πως θα συμπεριφερθεί ο άλλος σε κάποιες συνθήκες. Οφείλουμε να σεβαστούμε το κανάλι που μας επέλεξε και να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Είμαστε μια παρέα τεσσάρων γυναικών και θα κάνουμε αυτό που πρέπει, να εξομαλυνθούν τα πράγματα και να περνάμε μια χαρά. Μετά το συμβάν δεν μιλήσαμε γιατί η εκπομπή τελείωσε 6μιση και στις 7 έπρεπε να είμαι σε ένα ραντεβού. Επίσης όταν είμαστε εν βρασμώ, πρέπει να αφήνουμε λίγο το χρόνο να περνάει και να μην κάνουμε αμέσως συζητήσεις τέτοιες. Το χειρότερο που ειπώθηκε ήταν ότι ήταν στημένο για να ανέβουν τα νούμερα, κάτι που με υποτιμά πάρα πολύ».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *