Δημήτρης Αλεξάνδρου για «Ελένη»: «Δηλαδή έφυγα και ανέβηκε η τηλεθέαση;»

By on February 2, 2017
dimitris-alexandrou

Σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λίγους μήνες μετά την  αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το εντυπωσιακό μοντέλο τοποθετήθηκε ανοιχτά για όσα έχουν γραφτεί σχετικά με τον τρόπο που έφυγε από την εκπομπή.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έληξε άδοξα, εξηγώντας: «Δεν με “έκοψε” καμία Ελένη, ήταν πραγματικά  μια κοινή απόφαση και στο λέω με όλη την ειλικρίνεια που με διέπει ως άνθρωπο. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου και κατ’ επέκταση στη δουλειά σου που σκέφτεσαι αν αυτό που θέλεις να πάρεις κι αν αυτό που θέλεις να δώσεις έχουν στερέψει.

Κάπως έτσι σκέφτηκα και αποφάσισα να κάνω αυτή την αλλαγή στη ζωή μου, γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα».

Ο Δημήτρης μάλιστα εξήγησε πως είχε υπάρξει συζήτηση για το θέμα και φρόντισε να τονίσει: «Δεν μπορείς να φύγεις έτσι από ένα άτομο που λέγεται Ελένη Μενεγάκη!». Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος επέμεινε για όσα γράφτηκαν πως ήταν επιλογή της παρουσιάστριας λόγω πλαισίου αλλαγών που ήθελε να κάνει στην εκπομπή, αντέδρασε λέγοντας: «Δηλαδή έφυγα και ανέβηκε η τηλεθέαση;

Θα διώξεις ένα άτομο και θα ανέβουν τα νούμερα;

Μου φαίνεται χαζό όλο αυτό να το σκεφτεί κανείς. Ίσα ίσα θα φανεί εις βάρος της ότι τα ’χει χάσει και κόβει κάτι. Δεν νομίζω ότι η Ελένη είναι τόσο χαζή για να κάνει σπασμωδικές κινήσεις».

Τοποθετήθηκε όμως ανοιχτά και για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής. «Δυστυχώς είχα μπει κι εγώ σ’ αυτό το τριπάκι, όπως κι όσοι κάνουν τηλεόραση. Παρακολουθούσα τα κομμάτια που έκανα αν πάνε καλά κι αν άρεσα στον κόσμο. Ήθελα να ’μαι καλός στη δουλειά μου.

Μ’ ενοχλούσε αν κάτι δεν πήγαινε καλά», ανέφερε και εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη τη φετινή χρονιά με τα νούμερα τηλεθέασης.

«Δεν είναι θέμα ψυχολογίας. Είναι θέμα ανασυγκρότησης και καινούριων πραγμάτων. Άμα σου πέσει η ψυχολογία, χάνεις την μπάλα. Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή θέλουν αλλαγή και διαφορετική διαχείριση.

Αν χάσεις την ψυχραιμία σου εκείνη τη στιγμή, νομίζω ότι χάνεις όλο το παιχνίδι. Σίγουρα όλους μας επηρέασαν και μας πείραξαν τα χαμηλά νούμερα!», είπε στον Γιώργο Μιχαλόπουλο και το περιοδικό YOU.

peoplegreece.com

You must be logged in to post a comment Login