Οι δύσκολες στιγμές της Γωγώς Μαστροκώστα και ο καρκίνος

By on January 18, 2015

Εκτός από τον Τραϊανό Δέλλα που στάθηκε φύλακας άγγελος στο πλευρό της Γωγώς Μαστροκώστα όταν εκείνη είχε αρρωστήσει με καρκίνο, η όμορφη γυμνάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας είχε στο πλευρό της και έναν άλλον άνθρωπο που τη στήριξε.

Ο λόγος για την Ελένη Μπούση που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια εκείνες τις δύσκολες μέρες που πέρασε στο πλευρό της: «Μου τη γνώρισε ο γιος μου, Ευάγγελος…
Τη συνάντησε όταν σπούδαζε κι έκανε μόντελινγκ στο Παρίσι. Έγιναν φίλοι.
Όταν έμαθα από το γιο μου ότι η Γωγώ έχει προσβληθεί από την ασθένεια και χρειαζόταν βοήθεια, την κάλεσα στο Σικάγο, τη φιλοξένησα και μαζί πήγαμε στους κορυφαίους γιατρούς.

Η Γωγώ πέρασε μια συγκλονιστική περιπέτεια. Πα-ρατήρησα ότι υπάρχει τρομερή αγάπη σε αυτό το ζευγάρι, τη Γωγώ και τον Τραϊανό Δέλλα, μια ολοκληρωμένη σχέση κι αυτό αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για να προχωρήσεις, έπειτα από μια τέτοια δοκιμασία».

Όσο για το αν ένιωσε η κυρία Μπούση ως φύλακας άγγελός της εκείνη την εποχή για τη Γωγώ, απαντά στο people: «Υπάρχουν άγγελοι διαφορετικοί, όλοι έχουμε από έναν. Ίσως ήμουν ο άγγελος που την έπιασε από το χέρι και την καθοδήγησε.

Desktop14
Αλλά εκείνη είναι ο άγγελος που μιλάει για αυτό και προσπαθεί να δώσει στον κόσμο να καταλάβει πως είναι απαραίτητο να μιλάς για τον καρκίνο. Και να δείχνεις πως υπάρχει τρόπος να τον αντιμετωπίσεις.
Η Γωγώ ήταν εκείνη που κουβαλούσε όλο το βάρος αλλά κι εκείνη που είχε τη δύναμη να το ξεπεράσει. Εγώ απλά τη στήριζα».

 

 

Πηγή : Gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *