Δείτε ποιος δε θα έγραφε ποτέ τραγούδι για την Πάολα !

By on December 26, 2014
paola

Δείτε ποιος δε θα έγραφε ποτέ τραγούδι για την Πάολα !

“Αν δεν είχα λεφτά θα προτιμούσα να πάρω δανεικά παρα να γράψω τραγούδι για την Πάολα, είπε γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής

Τον Μπάμπη Στόκα  φιλοξενήσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής Join Us. Ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός, μεταξύ άλλων, μιλά για το ξεκίνημα της πορείας του, τις συνθέσεις κατά παραγγελία και την Πάολα.

pliatsikas-stokas-agrinio

Σύμφωνα με τον ίδιο, “οι Πυξ Λαξ διαλύθηκαν γιατί τα είχαμε κάνει όλα και φτάσαμε σε ένα σημείο να βαριόμαστε. Όχι ότι αυτή η μπάντα δεν μπορούσε να αντέξει άλλα 5-10 χρόνια. Στην Ελλάδα, σε αυτό τον μικρό τόπο είχαμε παίξει πάρα πολύ και ενστικτωδώς νιώσαμε ότι αυτό άρχισε λίγο να πέφτει. Δεν θέλαμε να το χαλάσουμε. Με τον Πλιάτσικα βρισκόμαστε αλλά όχι καθημερινά, τον έχω φάει και με έχει φάει στη μάπα τόσα χρόνια”.

Μιλώντας για τις συνθέσεις κατά παραγγελία, ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρει πως: δύσκολα γράφω κατά παραγγελία. Θα μου άρεσε να το κάνω για μια ταινία. Αλλά δεν είμαι και άνθρωπος που είμαι μέσα στα κυκλώματα”, ενώ ερωτώμενος για την Πάολα λέει πως: “αν δεν είχα λεφτά δεν θα έγραφα ένα τραγούδι για την Πάολα. Θα ερχόμουν να σου ζητήσω δανεικά. Μου αρέσει η αισθητική στα πράγματα. Και όταν λέω δεν μου αρέσει το σκυλάδικο, εννοώ δεν μου αρέσει η διαδικασία. Η Πάολα είναι μία πολύ ωραία τραγουδίστρια, δεν θα την κρίνω, ότι δηλαδή δεν είναι καλή και εγώ είμαι καλός”.

“Μου έκαναν πρόταση να συμμετάσχω σε talent show, δεν θυμάμαι ποιο. Δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαγωνισμοί και δεν πιστεύω ότι γίνονται πραγματικά για τα παιδιά. Γίνονται για όλα τα άλλα και αυτό φαίνεται από τα συμβόλαιά τους και από όλα αυτά που τους υποχρεώνουν να κάνουν. Όλο αυτό είναι δουλοπρεπές”, προσθέτει ο Μπάμπης Στόκας, σχολιάζοντας τα talent shows που κατακλύζουν τους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *