«Έχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά»

By on December 2, 2014

Για την Madonna η πορνεία είναι το σημαντικότερο επάγγελμα στον κόσμο
Η Μadonna έχει χτίσει στην καριέρα της πάνω στην ικανότητά της να προκαλεί τόσο με τα τραγούδια της όσο και με τις φωτογραφίσεις και τις δηλώσεις της.

Στη συνέντευξή της για το περιοδικό «Interview», ποζάρει στο φακό των Mert Alas και Marcus Piggott φορώντας προκλητικά εσώρουχα και σέξι ρούχα και παραδέχεται ότι έχει δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά.

«Για μερικούς ανθρώπους είναι ένα πνευματικό θέμα… Έχει να κάνει με το πώς οι άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά. Κάποιοι κάνουν χρήση για να έρθουν κοντά στο Θεό ή να φτάσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης» είπε και πρόσθεσε: «Είναι όμως ένας σύντομος κύκλος. Αλλά αυτή είναι η ψευδαίσθηση των ναρκωτικών. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι έρχεσαι κοντά στο Θεό και στο τέλος σε σκοτώνουν».

 

mad2

Όσο για τα ναρκωτικά που έκανε η ίδια; «Τα είχα δοκιμάσει όλα από μια φορά. Αλλά, κάθε φορά που “φτιαχνόμουν” είχα μια εμμονή να καθαρίσω τον εαυτό πίνοντας πολύ νερό ώστε να τα αποβάλλω από το σώμα μου. Και έλεγα στον εαυτό μου “Οκ”, τελείωσα με αυτά…» είπε.

mad3

Στην ίδια συνέντευξη η Madonna ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο σημαντικό επάγγελμα στον κόσμο κατά την άποψή της και η απάντησή της ξάφνιασε επίσης. «Η πορνεία βέβαια!», αποκρίθηκε.

mad1

Αν και είναι 56 ετών και μητέρα, η βασίλισσα της ποπ διαθέτει ένα κορμί το οποίο θα ζήλευαν ακόμα και πολύ νεότερές της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το επιδεικνύει.

mad4

Πηγή: Newsbeast.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *