Connect with us

Entertaiment

Η ‘Έφη Καρακάντζουλα πήρε 150.000 ευρώ από τη μάνα του βιομήχανου για να βγάλει από τη μέση την Ιωάννα

Η ‘Έφη Καρακάντζουλα πήρε 150.000 ευρώ από τη μάνα
του βιομήχανου για να βγάλει από τη μέση την Ιωάννα

-Μια καταγγελία μέσα από τις φυλακές που μπορεί να τινάξει τη δίκη στον αέρα

-” Η μάνα νόμιζε ότι της είχαν πλανέψει το γιο και πλήρωσε για συμβόλαιο και μηνιάτικο”

Στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της προηγούμενης Παρασκευής, παραθέσαμε
γεγονότα, που πιθανόν να μην απέχουν πολύ από την πραγματικότητα,
όπως μας είπε παράγοντας της ποινικής διαδικασίας, με το βιτριόλι.

Η καταγγελία που λάβαμε στο τηλεφωνικό μας κέντρο , πιστοποιήθηκε ότι
προερχόταν από γνωστό σωφρονιστικό κατάστημα και την κρίναμε σοβαρή.
Στη συνέχεια επικοινωνήσαμε με τον κρατούμενο. Τον Γ.Ζ.

Όσα ακούσαμε και λάβαμε γνώση, τα παραθέτουμε εις το όνομα της αλήθειας. Οι δικαστές, οι συνήγοροι, οι παράγοντες της δίκης, οι ανακριτικοί υπάλληλοι, μπορούν τα ερευνήσουν. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να φέρνει στο φως στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τις αρχές, τα θύματα, τους πονεμένους ανθρώπους. Εάν δεν ήταν σε εξέλιξη η δίκη, το λόγο θα είχε η αστυνομία. Τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Ο κρατούμενος, μεταξύ άλλων, μας παρέθεσε επί λέξει τα εξής: “…Όλοι ξέρουν και δε μιλούν. Μάνα και γυναίκα πασίγνωστου επιχειρηματία διέταξε την επίθεση με το βιτριόλι… Ο επιχειρηματίας- βιομήχανος είχε απαχθεί κιόλας …Ψάξτε το. Κάποιες είχαν ξελογιάζει το γιο, η μάνα νόμιζε αυτές οι δύο, ποια θα τα φάει πρώτη, μαλώνανε .. άντε να ξυπνάμε. Είναι ο γιος του…(αναφέρει το όνομα γνωστού βιομήχανου- επιχειρηματία).

“…Και τη δουλειά την κανόνισε η μάνα του … Οι πληροφορίες είναι εντός των φυλακών .. μιας και είμαι κρατούμενος στις φυλακές , μόλις με μετέφεραν…

Σας λέω κάποιες πληροφορίες, εδώ και καιρό κυκλοφορούν… Η μάνα… είναι κοκκινομάλλα, άρρωστη όπως κάθε μάνα με τον γιο της. ..Ναι αυτή την έβαλε, αυτή της έχει δώσει τα λεφτά που θα βγάλει άνετη φυλακή και ζωή μετά .

Στο εφετείο όπως κάθε ένας ξέρει αλλάζουν οι αποφάσεις… Πρωτόδικα, είναι θέατρο ..θα φανεί… Ψάξτε στα καλά “πηγαδάκια” της αριστοκρατίας…Το γνωρίζω από όσα λέγονται εδώ και καιρό και στον Κορυδαλλό, όπου εκεί είναι συγγενικό μου πρόσωπο…Το ποσό; Λέγεται για 100-150.000 τώρα με τα έξοδα ,δεν περίμεναν να την πιάσουν… Πάντως δεν θα μιλήσει η κατηγορούμενη, της τάξανε καλό μηνιάτικο και στο μέλλον όταν βγει… Αυτός έπαιζε και με τις 2 και όταν εντόπισε η μάνα του κόλλημα, φοβήθηκε μη μείνει έγκυος… ”

Αυτά αναφέρθησαν. Τον λόγο πια έχει η Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη όμως που πιθανόν να θέλει να τελειώνει αυτή η πρωτόδικη ιστορία και να πάει η σοβαρότατη υπόθεση στο Εφετείο( για να βγει η δράστις σε 5 χρονάκια έξω), ασχολείται με τον Νώντα τον γαμπρό.

Ο Νώντας ο γαμπρός όμως, είναι πια σίγουρο, μετά και την χθεσινή ακροματική διαδικασία ότι λίγα ξέρει για το θέμα. Ας ψάξουν αλλού. Στα συγγενικά πρόσωπα. Και βεβαίως στην πηγή. Σε κάποιον που θα πλήρωνε όσο κι όσο για την “τιμωρία μιας κοπέλας”. Γιατί- και ας διαψευστεί- η Έφη, άλλες δουλειές έκανε το πρωί και άλλες το βράδυ. Έτσι λένε στο γραφείο, στην εισπρακτική που δούλευε. Το πρωί έπινε το αίμα των φτωχών και τα βράδυα των πλουσίων.

makeleio.gr