Connect with us

«Έκανα και τους Αλήτες να με Σέβονται» – Μία Συζήτηση με την Κατερίνα Στανίση για
την Ευρώπη, την Εκκλησία και τους Παντρεμένους

Μία μονοκατοικία που θα μπορούσες να δεις και στη Δραπετσώνα, ανάμεσα
στις πολυτελείς πολυκατοικίες της Άνω Γλυφάδας.

Ήχοι στο ραδιοφωνάκι από τη λειτουργία της εκκλησίας και στους τοίχους κρεμασμένοι
δίσκοι. Μυστικέ μου έρωτα.

Από τη μία εικονοστάσι και από την άλλη ένα χαλί-λεοπάρδαλη. Αυτές είναι οι αντιθέσεις που συνθέτουν την Κατερίνα Στανίση, όταν τη συνάντησα για μια κουβέντα για τη ζωή, τον έρωτα και την αλήθεια. Μία ντίβα του λαϊκού τραγουδιού. Ένας αυθεντικός άνθρωπος.

 Ακούτε στο ραδιόφωνο εκκλησία. Ποια είναι η σχέση σας με τον Θεό;

Κατερίνα Στανίση: Από μικρή, εκεί όπου μεγάλωσα με μύησαν στη θρησκεία, ειδικά ο θείος μου. Ο άνθρωπος όταν μεγαλώνει έχει δικά του πιστεύω και θα μπορούσα να μην κρατήσω αυτές τις αρχές. Μου άρεσε όμως και πιστεύω στον Θεό. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι θρησκόληπτη. Παλιά πήγαινα στην εκκλησία όπως όλος ο κόσμος. Τώρα πλέον πηγαίνω, επειδή νιώθω κάτι παραπάνω.

Πόσο συχνά πηγαίνετε;

Εκκλησιάζομαι τις Κυριακές, τα απογεύματα πηγαίνω σε εσπερινούς και τέτοια. Όχι και κάθε βράδυ. Όταν μπορώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και ο καλύτερος άνθρωπος, επειδή πηγαίνω στην εκκλησία. Μου δίνει μία δύναμη, μία σιγουριά. Αυτό που νιώθω δεν μπορώ να το εκφράσω. Νιώθω μια αγάπη. Ότι έχω ένα στήριγμα.

Αυτή η καθημερινή σχέση με την εκκλησία, πόσο κρατά;

Από μικρή πίστευα, αλλά τα τελευταία 10-15 χρόνια πηγαίνω πιο συχνά.

Συνέβη κάποιο περιστατικό;

Όχι. Επειδή δεν έχω πολλούς φίλους, είμαι πιο μόνη. Όταν μπορούν αυτοί, δεν μπορώ εγώ, όταν μπορώ εγώ, δεν μπορούν αυτοί. Δεν έχω κύκλο. Η δουλειά μας δεν μας άφησε να έχουμε κύκλο. Εκεί πηγαίνω και βρίσκω γαλήνη. Φεύγω διαφορετικός άνθρωπος. Πιο ανάλαφρος. Καλύτερος άνθρωπος.

Θα πει κανείς, «Είναι δυνατόν η Κατερίνα Στανίση να μην έχει φίλους και να νιώθει μόνη;».

Έχω φίλους, αλλά όχι πολλούς. Η λέξη φίλος για εμένα έχει άλλη έννοια. Ο φίλος είναι αυτός που λες τα εσώψυχά σου. Να του βρίσκεσαι. Όχι μόνο στις χαρές και τα πανηγύρια. Όταν δεν μπορείς για κάτι, να έρθει. Αρρώστησες; Όχι σώνει και καλά να είσαι στο κρεβάτι τάβλα, αλλά να έχεις την ανάγκη του και να έρθει να σε δει.

Είχα γρίπη, όπως όλη η Ελλάδα φέτος και για πρώτη φορά λιποθύμησα, εδώ, μόνη μου. Αφού συνήλθα, δεν ήθελε κανείς να έρθει να με δει. Α, σου λέει, θα κολλήσω και εγώ.

Ενώ θα μπορούσε να πάρει ένα κατσαρολάκι, να φέρει μία σούπα στο παράθυρο απ’ έξω και να την πάρω. Μετά αρχίζεις και σκέφτεσαι διαφορετικά. Λες, τελικά έχω φίλους ή όχι; Έτσι η διπλανή μου η κοπέλα, η γειτόνισσα που δεν έχουμε πολλά-πολλά, μια καλημέρα έχουμε, ήρθε από μόνη της, χωρίς να της πω τίποτα και μου έφερε μια κατσαρόλα.

Από ανθρώπους που δεν το περιμένεις. Γι’ αυτό σου λέω, αν τους πεις πάμε βόλτα, πάμε να περάσουμε καλά, πάμε στα μπουζούκια, πάμε εκεί, είναι έτοιμοι. Αλλιώς, δεν παίρνει κανείς τηλέφωνο να πει, «επ, τι κάνεις;». Συνήθως παίρνω εγώ να δω γιατί έχουμε να μιλήσουμε τόσο καιρό.

Έπαθαν τίποτα; Αγωνιώ. Εντάξει, ο καθένας έχει τα δικά του και η ζωή έχει γίνει σκληρή με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν, ο καθένας βλέπει τον εαυτό του. Η κρίση αντί να μας ενώσει, μας έχει αποξενώσει.


Νιώθετε συχνά μοναξιά;

Μου αρέσει η μοναξιά. Είναι πολύ ωραία. Δεν κλαίγομαι σαν κάτι γριές ότι δεν έρχεται κανείς – που έχουν δίκιο και αυτές, για να το λένε. Μου αρέσει να είμαι και μοναχή. Μου αρέσει αυτή η ζωή. Τόσα χρόνια στη νύχτα ήμασταν μέσα στην ένταση, έχουμε κουραστεί. Θέλουμε και λίγο ησυχία. Γι’ αυτό και μένω εδώ και 20 χρόνια στην Άνω Γλυφάδα, που είναι και λίγο απομονωμένα. Αλλιώς, θα ζούσα στο κέντρο, μέσα στην τρέλα.


Ήσασταν μετανάστρια στη Γερμανία, μαζί με την οικογένειά σας.

Ναι, έφτασα οκτώ χρονών, με γονείς μετανάστες. Εκεί μεγάλωσα, εκεί βγήκα στο τραγούδι για πρώτη φορά, στα 15 μου. Έζησα τη ζωή του μετανάστη. Πολύ σκληρή ζωή. Μέσα σε αυτήν τη σκληρή χώρα, υπήρξαν άνθρωποι που ήταν ρατσιστές και δεν ήθελαν τους ξένους, αλλά γνώρισα και πολύ καλούς Γερμανούς, που μας στήριξαν, μας βοήθησαν, μας έδωσαν δουλειές. Δεν μας έβλεπαν, «α, αυτοί είναι ξένοι».

Τώρα, με τους μετανάστες εδώ, πώς βλέπετε τα πράγματα, έχοντας αυτό το βίωμα;

Και εμείς ανοίξαμε την αγκαλιά μας και βλέπουμε όλοι πόσο τους βοηθάμε, παρότι εμείς βρισκόμαστε σε τέτοια κατάσταση. Παρόλα αυτά ανοίξαμε τα σπίτια μας, τους βάλαμε μέσα, τους βοήθησε και η Εκκλησία. Οι άλλοι γιατί δεν το κάνουν αυτό;

Κάποιοι είναι καλοί άνθρωποι και μαζί με τους καλούς περνάει βέβαια και η Σάρα και η Μάρα. Πολλές φορές ακούω στις ειδήσεις ότι έκλεψαν, επειδή πεινούσαν. Χτύπα την πόρτα, δεν είναι ντροπή, να σου δώσει φαγητό ο άλλος, αν έχει. Δεν είμαστε ρατσιστές, το δείξαμε. Να ανοίξουν και άλλοι τις πόρτες τους, να βοηθήσουν και αυτοί.

Όχι μόνο στην Ελλάδα, να τους πάρουν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ενωμένη Ευρώπη, σου λέει. Εγώ δεν ξέρω πολλά γράμματα. Εμένα οι γνώσεις μου είναι Β΄ Δημοτικού. Αλλά Ενωμένη Ευρώπη για εμένα, αν τα λέω καλά, είναι ένα σπίτι που είμαστε όλοι μέσα.

Ποιο σπίτι; Το έχουμε ρημάξει. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Τέτοια Ένωση να τη βράσουμε. Καθόλου δεν μας έχουν στηρίξει; Για εμένα είτε είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση είτε δεν είμαστε, εγώ δεν το νιώθω και δεν θα με ενδιέφερε καθόλου να είμαι. Επειδή, έτσι όπως είναι η κατάσταση, μόνοι μας παλεύουμε.

Σας απασχολεί η πολιτική;

Θέλω δεν θέλω παρακολουθώ, για να ξέρω τι γίνεται. Αλλά δεν είμαι φανατική, επειδή δεν έχουμε ελπίδες. Τα ίδια και τα ίδια. Τα νεύρα μας είναι στην τσίτα. Ξεκληριστήκαμε. Έχεις ένα χτυποκάρδι τι θα μας συμβεί αύριο. Δουλεύουμε, δουλεύουμε περισσότερο απ’ ό,τι δουλεύαμε και δεν μας μένει μία δραχμή. Ο κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να τη βγάλει στο σπίτι, θα πάει στα μπουζούκια;

Βγαίνει πολύ λιγότερος κόσμος. Αλλά κάποιοι άνθρωποι λένε, «εντάξει, δεν θα πεθάνουμε κιόλας». Θέλει ο άνθρωπος και τη διασκέδασή του. Το τραγούδι δεν είναι μόνο «πάμε να ανεβούμε στο τραπέζι, να χορέψουμε». Είναι και λυτρωτικό. Ιδίως, το λαϊκό τραγούδι. Πώς ήταν παλιά που τραγουδούσαν τραγούδια της φτώχειας, της μετανάστευσης, του πόνου. Τώρα, εκεί γυρίσαμε πάλι.

Γιατί δεν εμπνευστήκαν οι δημιουργοί από την κατάσταση, για να γραφτούν νέα τέτοια τραγούδια;
Γράφονται πολύ καλές δουλειές, απλώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να ακουστούν. Υπάρχουν καλοί μουσικοί. Αυτούς που κάνουν τα κουμάντα τους αρέσει πιο πολύ να παίζουν τα ξενόφερτα και οι δικοί μας οι μουσικοί, τα δικά μας πράγματα δεν ακούγονται. Γίνεται ένα γεγονός ωραίο στην Ελλάδα, από Έλληνες και δεν ακούγεται. Αν βάλεις τηλεόραση, θα πουν η τάδε στο εξωτερικό έβγαλε το πιπί της. Η τάδε στο εξωτερικό πήρε Όσκαρ.

Για ανθρώπους σημαντικούς των Τεχνών, των γραμμάτων, του πνεύματος, δεν ακούγεται τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τους ανθρώπους μας. Δεν είμαστε ενωμένοι οι Έλληνες, τελικά. Θέλουν τους λεφτάδες, τους σημαντικούς απ’ έξω, σαν να πρόκειται να πάρουν κάτι από αυτούς. Εμένα μου αρέσει να κάνω παρέα με τη γιαγιάκα που είναι στην τρώγλη, επειδή αυτή είναι τόσο σοφή που αυτά που σου λέει είναι μαθήματα ζωής, ας είναι αγράμματη και ας βάζει την υπογραφή της με σταυρό.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα διδάγματα που έχετε πάρει από αυτούς τους ανθρώπους;

Η ντομπροσύνη είναι σημαντικό πράγμα.

Αυτό χρειάζεται, για να είναι κάποιος στη ζωή σας;;

Δεν είμαι μουντρούχα ή σκληρή. Όταν πρέπει, θα είμαι σκληρή, αλλά είμαι ανοιχτός άνθρωπος. Αυτό που θέλω, είναι να είσαι αληθινός άνθρωπος. Αν κάνεις λάθη και αν πεις και καμιά μαλακία, δεν πειράζει. Και εγώ λέω, συνέχεια. Τι είμαι εγώ; Η αλάνθαστη; Αλλά να έχεις καλή καρδιά, να έχεις καλή ψυχή. Να συγχωρείς τους άλλους. Να του δώσεις του άλλου να καταλάβει ότι τον αγαπάς πραγματικά. Ότι θα τον βοηθήσεις εκεί που πρέπει.

Έτσι όμως που είναι τα πράγματα, είναι εύκολες αυτές οι σχέσεις;

Όχι, δεν είναι. Γι’ αυτό παλεύεις. Οι σχέσεις, όχι μόνο οι ερωτικές, γενικώς. Είμαστε και πολύ ψεύτικοι πολλές φορές. Κάνουμε τους καλούς, λέμε πολλά. Αντιπαθώ τους ανθρώπους που λένε πολλά. Τους διπλομούρηδες. Άλλο είναι και άλλο δείχνουν. Αυτούς τους ανθρώπους τους φοβάμαι πολύ, επειδή δεν ξέρεις τι μαλακία θα σου κάνουν.

Τη φιλία τη βλέπεις στα δύσκολα που περιγράψατε, αλλά τη βλέπεις και όταν εσύ είσαι στην κορυφή, στα καλά σου και ο φίλος σου όντως χαίρεται για εσένα. Εσείς το έχετε ζήσει αυτό ή πάντα υπήρχε το κομμάτι της ζήλειας;

Υπήρχε πάντα, αλλά δεν μπορώ να το κατηγορήσω. Καμιά φορά, επηρεάζεσαι από την αγάπη του κόσμου – έχω γνωρίσει και εξακολουθώ να γνωρίζω πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Κάποιος μπορεί να ζηλέψει, σαν άνθρωπος. Ακόμη και οι πολύ δικοί σου, επειδή είναι μαζί σου συνέχεια και είσαι απλός άνθρωπος, λένε «και τι έχει αυτή περισσότερο από εμένα;

Και τι έχει, για να έχει τόσο πολλή αγάπη και δόξες;». Το βλέπουν και έτσι. Ναι, βεβαίως και έχει συμβεί. Οι περισσότεροι ζήλευαν, γι’ αυτό και εγώ μετά απομακρυνόμουν, με ωραίο τρόπο.

Τους άνδρες, τους εμπιστεύεστε;
Εδώ είμαστε πολύ δύσκολα (γέλια). Όχι, δεν τους εμπιστεύομαι, διότι μου έδειξαν δείγματα απιστίας σε διάφορα πράγματα. Όχι μόνο να πάνε με άλλη γυναίκα, σε πολλά. Ζήλευαν πολύ. Ζήλευαν όχι τη γυναίκα Κατερίνα, μην την πάρει άλλος, όχι αυτό. Αν ήταν αυτό, θα το συγχωρούσα. Θα έλεγα, άνδρας είναι, ζηλεύει. Ζήλευαν αυτό που κατόρθωσα. Αυτό που έφτυσα αίμα να κάνω.

Ότι ο κόσμος έλεγε, «γεια σου Κατερίνα, τι κάνεις, κουκλάρα μου, κορίτσι μου». Αυτό ζήλευαν. Το πώς κατόρθωσε αυτή η γυναίκα και έφερε τον κόσμο κοντά της. Δεν έκανα κάτι, για να τους φέρω. Την αλήθεια μου έδειξα. Ο Θεός μου χάρισε μια φωνή, για άλλους καλή για άλλους όχι. Ο κόσμος την αγάπησε. Επειδή τραγουδάω αυτά που νιώθω. Τις αλήθειες, καθημερινές καταστάσεις των απλών ανθρώπων.

Τα έχετε ζήσει αυτά που έχετε τραγουδήσει;

Ασφαλώς, γι’ αυτό και τα τραγουδάω καλά – ας τολμήσω να πω.

Πόσες φορές παντρευτήκατε;

Μία. Ευτυχώς, μία και τέλος. Εδώ και χρόνια είμαι μόνη και ήθελα να είμαι λίγο μόνη. Να φύγουν όλες αυτές οι βρώμικες καταστάσεις που είχα μέσα μου. Δεν μηδενίζω τίποτα. Δεν ξέρεις, μπορεί να βγεις έξω και να βρεις τον άνδρα της ζωής σου και να συνεχίσεις τα υπόλοιπα χρόνια. Δεν λέω όχι. Αλλά τη ζωή που κάνω τώρα την αναζητούσα και μου αρέσει πολύ. Έχω ένα πρόγραμμα. Θα σηκωθώ, θα κάνω τις δουλειές μου, θα μαγειρέψω, θα πάω στην εκκλησία, θα διαβάσω, θα προσευχηθώ. Πολύ παλιά, όταν ήμουν νεότερη, έβγαινα έξω και κουκουλωνόμουν, έβαζα σάλια, κρυβόμουν, για να μην με αναγνωρίσουν. Δεν καταλαβαίνω και εγώ γιατί το έκανα αυτό. Ντρεπόμουν; Ίσως. Μου λέει ένας κύριος μια φορά, «Γιατί το κάνετε αυτό; Αφού εμείς σας αγαπάμε». Από τότε το έκοψα. Είπα, γιατί να το χάσω αυτό το ωραίο πράγμα;

Δεν σας έχει κουράσει καθόλου; Ότι εσείς μπορεί να είστε στενοχωρημένη, να έχετε τα δικά σας και να έρθει ο άλλος και να πρέπει να είστε με το χαμόγελο;

Όχι, αυτό δεν με κουράζει. Αυτό είναι η αμοιβή μου για τα τόσα χρόνια. Λες, να, κάτι έκανα και εγώ. Επειδή δεν είναι μόνο στην πίστα που ο κόσμος σε αποθεώνει. Αυτό είναι πιο σημαντικό. Ο κόσμος που δεν μπορεί να έρθει να σε δει και σου ανοίγει την καρδιά του, σε αγαπάει.

Με τους άνδρες, περισσότερο έχετε πληγώσει ή έχετε πληγωθεί;

Είμαι άνθρωπος δοτικός. Όταν γνωρίσω κάποιον άνθρωπο και ζω μαζί του, αγαπάω αυτόν και τα λάθη του. Εξαρτάται μέχρι πού θα πάνε αυτά τα λάθη και πόσο, βέβαια. Με έχουν πληγώσει περισσότερο. Κάποια πράγματα δυσκολεύτηκα πολύ να τα ξεπεράσω.

Αλλά σίγουρα θα έχω πληγώσει και εγώ, δεν μπορεί. Δεν είμαι και τόσο αγία. Όχι να κάνω την τίμια γυναίκα, αλλά όταν είμαι με κάποιον, είμαι με κάποιον. Όταν χωρίσω, μπορεί να κάνω ό,τι θέλω, δεν έχει σημασία. Αλλά αυτό το τιμώ. Το μπεσαλίκι. Το αφήνω να πάει μέχρι τέλους, κάνω υπομονή, αλλά είμαι εκεί. Σκυλί πιστό.

Όταν είπατε το «Μυστικέ μου Έρωτα», το είχατε βιώσει;

Ναι. Γι’ αυτό και γράφτηκε αυτό το τραγούδι.

Πώς γράφτηκε; Τι ιστορία υπάρχει από πίσω;

Τέτοια, ερωτική. Το έγραψε ο Τάκης Μουσαφίρης, ήξερε κάποιες καταστάσεις και μου λέει, «αυτό θα το πεις εσύ». Λέω, «άντε να δούμε, όλο τραγούδια μου δίνεις και τα παίρνουν άλλοι». Ήμουν πολύ μικρή τότε, 19 χρονών. Μου λέει, «όχι, θα το πεις εσύ» – και το τραγούδησα.

Ήσασταν το τρίτο πρόσωπο;

Φυσικά, πώς αλλιώς; Το τρίτο πρόσωπο πρέπει να είσαι, για να το πεις αυτό. Είναι βιωματικό.

Ήταν μεγάλος έρωτας;

Εντάξει, 19 χρονών παιδάκι ήμουν, ήταν κάτι συγκλονιστικό. Ό,τι είναι παλιά, στα νεανικά μας χρόνια, δεν ξεχνιέται. Ο πρώτος έρωτας, για παράδειγμα. Αλλά, εντάξει, αργότερα ήταν πιο ουσιαστικά τα πράγματα.

Βρεθήκατε ξανά στη θέση της ερωμένης;

Πολλές φορές. Άλλες φορές το ήξερα. Είδες; Σου εξομολογούμαι. Δεν λέω παραμύθια, ότι δεν το ήξερα. Αλλά υπήρχαν και φορές που δεν το ήξερα. Η ιστορία πρέπει να λέγεται αληθινά όπως είναι.

Σας πλήγωνε που δεν τους είχατε στο 100% και τους μοιραζόσασταν;

Ναι, δεν είναι καλό αυτό. Πρώτον, είναι αμαρτία, αν και τότε δεν το σκέφτεσαι. Δεν μπαίνεις με σκοπό να διαλύσεις ένα σπίτι. Τυχαίνει και γίνεται έτσι και μετά είναι δύσκολο να φύγεις. Είναι αργά, όταν δεθεί το πράγμα. Αλλά είναι κακό, είναι κακό για πολλές πλευρές.

Να περιμένεις εσύ πότε θα φύγει από το σπίτι του, πότε θα σε πάρει τηλέφωνο κρυφά – δεν είναι ζωή αυτή. Αυτό δεν είναι έρωτας. Είναι μια κατραπακιά που την τρως και δεν ξέρεις από που να βγεις.

Πώς βγαίνεις τελικά;

Ε, κάποια στιγμή θα βγεις. Τι θα κάνεις;

Συνήθως πώς τελειώνουν αυτές οι ιστορίες; Να χωρίζει ο άλλος και να ζείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί ή να φεύγετε εσείς;

Όχι, εγώ φεύγω. Όχι από εγωισμό. Αλλά φεύγω εγώ ευτυχώς, επειδή και εγώ θα ζούσα με τύψεις και συνήθως αυτές οι καταστάσεις δεν πάνε καλά μετά.

Πόσο πληγώνει το να τον μοιράζεσαι;

Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και τον βλέπεις μόνο όταν μπορεί, δεν πληγώνεσαι; Χριστούγεννα, Πάσχα είσαι μόνος σου. Κάθεσαι πάνω από το τηλέφωνο. Επετείους, το ίδιο. Τι να την κάνεις τέτοια ζωή; Δεν ζεις. Αυτοί ζούνε καλά, το ζευγάρι. Εσύ δεν ζεις καλά, που είσαι το τρίτο άτομο. Εσύ δεν ζεις. Αυτοί ζούνε, επειδή η γυναίκα δεν ξέρει τίποτα, είναι με τον άνδρα της.

Είναι οι παράνομοι, οι μεγαλύτεροι έρωτες;

Θα σου πω κάτι. Με κάποιους, ναι, ερωτευτήκαμε πολύ. Κάποιοι όμως, θα το πω και ας μειώνει ίσως τη γυναίκα, ήταν άνδρες που απλά ήθελαν να κάνουν την αλλαγή τους – και έτυχε να είμαι εγώ. Με τη γυναίκα του δεν θέλει να χωρίσει, αλλά θέλει να είναι και με τη Στανίση. Να πα’ να γαμηθεί.

Ήθελε την Κατερίνα ή ήθελε τη Στανίση;

Τη Στανίση, φυσικά. Αυτός έρχεται, για να κάνει τη φιγούρα του.

Το καταλαβαίνατε νωρίς σε αυτές τις περιπτώσεις ή είχατε προλάβει να «τσιμπηθείτε»;

Το καταλάβαινα, αλλά, όταν είσαι μέσα σε αυτές τις περιπτώσεις, χορεύεις. Είναι εμπειρίες αυτές. Γι’ αυτό και τώρα μπορώ να είμαι μόνη μου – και όταν λέμε μόνη, δεν μιλάμε μόνο για το σεξ. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι τους ούτε 24 ώρες. Εγώ μπορώ. Όλα αυτά με κούρασαν. Εγώ είμαι αμαρτωλή πέρα για πέρα. Προσπαθώ να σωθώ. Δεν θα σου κάνω την αγία, επειδή σου είπα ότι πάω στην εκκλησία. Πάω κιόλας μπας και ο Θεός μας συγχωρήσει καμία αμαρτία.

Όταν τελικά έμεναν με τις γυναίκες τους, δεν σας έμενε η ανασφάλεια; «Μήπως δεν είμαι αρκετά καλή; Γιατί δεν διάλεξε εμένα τελικά»;

Μα, αφού είναι παντρεμένος. Αυτός φταίει; Εγώ φταίω.

Γιατί να φταίτε εσείς; Ήταν και δική του επιλογή. Μερίδιο σε αυτά έχουν και οι δύο.
Ναι, αυτό που λένε «τον ξεμυάλισε», είναι μεγάλη μαλακία. Γιατί ξεμυάλισα εγώ αυτόν και δεν ξεμυάλισε αυτός εμένα; Ξεμυαλιστήκαμε και οι δυο και τελείωσε.

Τρέλα να τον πάρω από την άλλη να τον παντρευτώ, δεν είχα. Ποτέ. Οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν ότι αν δεν φας τα μούτρα σου, δεν το καταλαβαίνεις και επειδή η πείρα είναι πείρα, καλό είναι να ακούμε ανθρώπους που τα έχουν ζήσει. Αυτός θα είναι με τη γυναίκα του, επειδή ο άνδρας δύσκολα χωρίζει και στο τέλος θα μείνεις εσύ μόνη σου, μπουκάλα και θα λες «τι έκανα;».

Τι άλλο έχετε να πείτε σας νέες γυναίκες από την πείρα σας;

Θέλω να πω στα κορίτσια, όσα σπουδάζουν, να έχουν τη δουλειά τους, να την κυνηγάνε, να έχουν ένα αποκούμπι δικό τους. Ακόμη και ένα χιλιάρικο στην άκρη, και παντρεμένες να είναι, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Να μην αναγκαστούν να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν, που δεν είναι στον χαρακτήρα τους, για να επιζήσουν.

Εγώ τραγούδησα για πράγματα που ζει ο κόσμος. Ναι ρε, Μυστικέ μου Έρωτα. Το έζησα. Είμαι μόνο εγώ που το έζησα; Ο κόσμος το αποδέχτηκε. Δεν είπε κανείς, «την πουτάνα, πήγε και έκανε σκηνικά σε σπίτια». Συμβαίνουν και αυτά στη ζωή μας. Τόλμησα και τα είπα.

Σας στοίχισε ποτέ το γεγονός ότι τα είπατε;
Σε τι; Υπάρχουν πράγματα στη ζωή μου που θα τα πάρω μαζί μου, δεν λέγονται. Αλλά θα ντραπώ να πω ότι ήμουν μετανάστρια; Θα ντραπώ να πω ότι δούλεψα στις φάμπρικες της Γερμανίας; Θα ντραπώ να πω ότι δουλεύω από 11 χρονών παιδάκι να φέρω ψωμί στο σπίτι; Γιατί, ρε παιδιά; Θα ντραπώ να πω ότι αγάπησα και έτυχε να ήταν παντρεμένος; Θα ντραπώ να πω ότι ήταν καριόλης και ζήλευε την καριέρα μου και σήκωνε χέρι; Μήπως αυτά είναι που πρέπει να ακουστούν;

Έχετε παραδεχτεί ότι σας έχει χτυπήσει σύντροφός σας.

Βλέπει ο άλλος να σηκώνεται όρθιος ο κόσμος να χειροκροτήσει τη Στανίση. Δεν μπορεί να το χωνέψει, όταν σε βλέπει στο σπίτι νοικοκυρά. Δεν πιστεύει στα μάτια του και εύκολα σηκώνει χέρι, από κακία και από ζήλια. Επειδή αυτό που κατόρθωσα εγώ στη ζωή μου δεν ήταν η καριέρα: Κατόρθωσα να κάνω και τους αλήτες να με σέβονται.

Αυτό είναι μεγάλη δουλειά. Η νύχτα δεν είναι εύκολη. Εγώ στη νύχτα ήμουν καλησπέρα-καληνύχτα. Δεν είχα πολλά-πολλά με κανέναν, ποτέ. Η γυναίκα, όμως, γιατί να είναι συνέχεια υπό; Βλέπεις μία γυναίκα που έχει επιτυχίες τεράστιες και συνεργάζεται με κάποιον άνδρα. Πρώτα θα τραγουδήσει ο άνδρας και μετά η γυναίκα.

Γιατί, ρε καριόλη; Αφού αυτή είναι και πιο παλιά, έχει και πιο πολλές επιτυχίες και της αξίζει αυτό. Έφτυσε αίμα να φτάσει εκεί. Βλέπεις ότι υπάρχει αυτό το κατεστημένο. Γιατί να μην είμαστε δίκαιοι; Στη γυναίκα, ακόμη και σήμερα, δεν δίνουμε την αξία που πρέπει.

Έχει πολλούς ρόλους η γυναίκα που δυστυχώς δεν έχουν αναγνωριστεί, ούτε από την πολιτεία ούτε από πουθενά. Η γυναίκα τρώει ξύλο, τη βαράνε, την κάνουν, τη ράνουν και δεν δίνουν σημασία. Σιγά, λέει, ένα σκαμπίλι. Γιατί; Δεν είναι άνθρωπος αυτή; Δεν έχει γνώμη; Και η γυναίκα έχει γνώμη. Εσύ, τι; Επειδή έχεις αρχίδια; Δεν καταλαβαίνω.

Σε όλα τα σπίτια γίνονται φασαρίες. Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει πρόβλημα. Αλλά γιατί ο άνδρας να μπει μέσα νταής; Εγώ ήμουν με έναν μαλάκα τέτοιον. Πώς ψήθηκα, δεν ξέρω! Έμπαινε μέσα στο σπίτι και έλεγε, «γιατί αγόρασες τον καναπέ;». Ζήλευε, λες και τον πήρα με τα λεφτά του. Θέλω να πω με όλα αυτά, ότι θέλουν μερικοί άνδρες τη γυναίκα κάτω από τ’ αρχίδια τους. Βρε, τη γυναίκα όσο πιο απελευθερωμένη την έχεις, τόσο πιο ωραία σου φέρεται.

Φοβάσαι μη γαμηθεί; Εσύ θα φταις αν γαμηθεί η γυναίκα, δεν θα φταίει κανένας άλλος. Άμα την πιέζεις, τη στραγγίζεις, τη ζηλεύεις, μη αυτό, μη εκείνο, δεν θα σε στείλει; Δεν θα γαμηθεί η γυναίκα; Θα γαμηθεί. Θα σε στείλει, θα φύγει. Αλλά, αν έχει παιδιά, τι θα κάνει; Σκέφτεται τι θα κάνει. Είναι εύκολο να είσαι γυναίκα, νομίζετε; Πρέπει να είσαι και μάνα και ερωμένη και νοικοκυρά και στομάχι να έχεις. Να σκέφτεσαι πως ήρθε ο άλλος και είναι τσαντισμένος και πώς να του φερθείς και σεξ πρέπει να κάνεις. Ποιος τα καταλαβαίνει αυτά;

Εσάς πώς σας φέρθηκαν σαν γυναίκα; Περισσότερο σας έχουν κάνει θεά ή τους έχετε κάνει θεούς;

Εμένα περισσότερο με έχει κάνει θεά ο κόσμος – και πάνω στην πίστα και κάτω από την πίστα. Είμαι γεμάτη από αυτά. Δεν είμαι και η γυναίκα που θέλει κάθε στιγμή να ακούει κομπλιμέντα, για να λειτουργεί καλά και βλέπω ποιος τα λέει αληθινά και ποιος τα λέει έτσι, για να τα πει.

 

Βλέπω εδώ τους δίσκους σας, μία ιστορία ολόκληρη


Εγώ έχω ζήλο, έχω θέληση. Δεν σταματώ εδώ. Θέλω να κάνω καλές δουλειές, επειδή δεν με παίρνει να κάνω τραγουδάκια του ενός μήνα. Δεν τα θέλω. Αν βρεθεί κάνα καλό τραγούδι, έχει καλώς. Αλλιώς, έχω καλή προίκα. Τα κάνουμε τα τραγούδια, για να υπάρχει δημιουργία, η οποία είναι ανάγκη και κυκλοφορεί ένα τραγούδι μου εδώ και έναν χρόνο.

Όμως δύσκολα γίνονται γνωστά πια, παρόλο που υπάρχουν χτυπήματα στο YouTube, μην ενθουσιαζόμαστε. Η επιτυχία μετράει. Να το ακούσει ο κόσμος, το πλατύ κοινό. Το ραδιόφωνο δεν το παίζει. Παλιά, ναι, αλλά τώρα έχουν αναλάβει άνθρωποι που για μένα, πέρα από την ξενομανία που έχουν, δεν αγαπούν το ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Βλέπετε ότι ο κόσμος έχει στραφεί στο παραδοσιακό, το ρεμπέτικο και αυτοί εκεί, επιμένουν. Παίζουν πέντε συγκεκριμένους τραγουδιστές.

Φέτος κάνετε κάτι ξεχωριστό στο ΙΛΙΟΝ plus, σε μία παράσταση με θέατρο σκιών, τοΟι Πεντάμορφοι και το Κέρας.

Ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη φέτος. Είναι μία δουλειά του Ηλία Καρελλά, ο οποίος με πλησίασε και μου είπε πώς είναι η ιδέα, καθώς σκηνοθετεί την παράσταση. Θα ήμουν κουτή, αν έλεγα όχι. Παίζουμε και με τους String Demons, που είναι καταξιωμένοι μουσικοί των εγχώρδων. Έχουν διασκευάσει το «Σε έχω κάνει Θεό» σε κλασική μουσική. Εκεί γίνεται αποθέωση. Όσο είμαστε εκεί τις Παρασκευές, γίνεται το κάτι άλλο. Ο κόσμος είναι όρθιος. Ξεκινάει ο καραγκιοζοπαίχτης, ο Ηλίας Καρελλάς και πιάνουν την κοιλιά τους από τα γέλια, επειδή παίζει πολύ ωραία. Είναι θέατρο σκιών για μεγάλους. Σε κάποιες ατάκες βγαίνω και τραγουδώ. Ο κόσμος φεύγει γελαστός και χαρούμενος. Αυτό έχει σημασία για μένα.

H Κατερίνα Στανίση εμφανίζεται στο ΙΛΙΟΝ plus. Δες περισσότερα εδώ.

www.vice.com/gr

Continue Reading
Advertisement

Entertaiment

Στέλλα Μιζεράκη: Μετά τον χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα, επέστρεψε στον εφοπλιστή πρώην της

Published

on

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας

Πριν από λίγες μόλις ημέρες μας ενημέρωσαν μέσω των instagram story τους για τον χωρισμό τους
οι Πάνος Ζάρλας και Στέλλα Μιζεράκη, το νικητήριο ζευγάρι του παιχνιδιού Power of Love.

Όπως πληροφορούμαστε τώρα, η ξανθιά Κρητικιά επέστρεψε στον πρώην της, τον εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, αυτές τις ημέρες μάλιστα η νικήτρια του Power of Love κάνει διακοπές της στην Καλαμάτα με τον πρώην παίκτη του Game of Love.

Οι δυο τους, συγκεκριμένα, δεν παρέλειψαν και να κοινοποιήσουν την παρουσία τους στην περιοχή μέσα από τα social media, χωρίς βέβαια να αναφέρουν πως είναι μαζί ,για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους. Άλλωστε, το ζευγάρι θέλει αυτήν την φορά να κάνει πιο αργά και σταθερά βήματα και ίσως δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους να πάνε μαζί κάπου εκτός Αθήνας, ώστε να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η εφημερίδα μάλιστα επικοινώνησε με τον Γιάννη Λεβεντάκη για την διασταύρωση του ρεπορτάζ, με τον ίδιο να μην αρνείται ότι «γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος μάλιστα προσέθεσε και πως ό,τι κι αν γίνεται μεταξύ τους, γίνεται με κάλο σκοπό.

Τι σήμαιναν όμως οι όχι και τόσο κολακευτικές δηλώσεις του για την Στέλλα Μιζεράκη, στις οποίες
και είχε υπονοήσει ότι η νεαρή ξανθιά έχει αλλάξει πολύ την εμφάνισή της λέγοντας
ότι «γιορτάζει της Μεταμορφώσεως»;

O Γιάννης Λεβεντάκης διευκρίνισε: «Είχε πει και εκείνη, είχα πει και εγώ. Όταν είσαι σε μια σχέση και είσαι τσακωμένος ή οτιδήποτε, βγαίνουν αυτά. Από ότι καταλαβαίνω η Στέλλα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Στέλλα είναι εξαίρετο παιδί και όποιος δεν πρόλαβε να την καπαρώσει είναι κρίμα. Ίσως λοιπόν να την πάρω εγώ».

protothema.gr

Continue Reading

Entertaiment

Η εξομολόγηση της Ελίνας Ακριτίδου για το πρόβλημα υγείας του γιου της: «Έχουμε περάσει δύσκολα…»

Published

on

«Στην Εντατική μου είχε πει μια νοσοκόμα ότι…»

Με αφορμή την παρατήρηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή πως η Ελίνα Ακριτίδου φαίνεται
να είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα με αισιοδοξία, η ηθοποιός
εκμυστηρεύτηκε στο Happy Day για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε
με το πρόβλημα υγείας του γιου της.

«Νομίζω ότι και στα πολύ δύσκολα μας, γιατί έχουμε περάσει δύσκολα, ο μεσαίος μου
γιος είχε μια καρδιοπάθεια.

Νομίζω ότι τελικά αν με ρωτήσεις τι με χαρακτηρίζει, είναι το ότι είμαι ψύχραιμη και
αισιόδοξη. Αυτά τα δύο είναι χαρακτηριστικά μου τελικά.»

Όσο για το αν ένιωσε την αδικία του γονιού, γιατί δηλαδή αυτό να συμβεί στο παιδί του
η  Ελίνα Ακριτίδου εξομολογήθηκε: «Με προβλημάτισε πολύ αυτό σαν αντίδραση.

Ήθελα να μην το αισθανθώ γιατί αυτό κάνει το παιδί να κουβαλά ένα βάρος του στυλ
«το καημένο» και «γιατί στο παιδί μου».

Δεν θα το ξεχάσω: Με είχε σταματήσει μια φίλη στο δρόμο και μου κάνει «Το καημένο, τι πάθατε!»
και συγχύστηκα τόσο πολύ που της λέω: «Δεν κατάλαβα… τι έχει το παιδί μου και είναι καημένο;
Έχει αυτό το πρόβλημα, θα το ξεπεράσουμε, θα το προσπαθήσουμε». Δεν μου
αρέσει σαν αντιμετώπιση να σκεφτώ αρνητικά.

Σίγουρα δεν είναι κανείς ευχαριστημένος όταν του έχει τύχει κάτι τέτοιο, αλλά πάντα
πρέπει να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Γιατί έτσι το μεταφέρεις και
στο παιδί και μπορεί να υπάρχει ισορροπία με αυτό τον τρόπο.

Θα την πω αυτή την ιστορία γιατί είναι πάντα από τα πράγματα που μου σηκώνεται η τρίχα:
«Στην Εντατική μου είχε πει μια νοσοκόμα ότι πριν πάμε εμείς ήταν ένα μωρό το οποίο είχε
πολύ ήπια καρδιοπάθεια και ήταν η μαμά η οποία καθόταν από πάνω όλη την ημέρα και το
θήλαζε κλαίγοντας και λέγοντας «αγάπη μου, γιατί σε εμάς;».

Αυτό το παιδί πέθανε. Σε μία εβδομάδα πέθανε. Το δηλητηρίασε το γάλα της μητέρας του.

Η μητέρα από τη φόρτιση της συναισθηματική μετέφερε αυτό το πράγμα. Αντιθέτως, δεν
θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη γυναίκα, ήταν μια γυναίκα που είχε ένα παιδί με πάρα πολύ
σοβαρό πρόβλημα, σκέψου ότι ήταν 1,5 χρόνο μέσα στην Εντατική αυτό το παιδί.

Ήταν εκεί όλη την ημέρα, ντυμένη, φτιαγμένη, βαμμένη, με φαγητάκια από το σπίτι,
με  βιβλία, με τραγούδια.

Δεν ήξερε αν το παιδί της θα ζει αύριο. Αυτό το παιδί το έκανε όσο γίνεται καλά και βγήκε
από την Εντατική. Αυτή η γυναίκα είχε αφήσει το άλλο της παιδί στην επαρχεία να μεγαλώνει
με τους παππούδες για να στηρίξει το άλλο της παιδί.

Αυτό δεν μπορείς να μην το υπολογίσεις να να δεις ότι η ψυχολογία μας παίζει πολύ
μεγάλο ρόλο και το μεταφέρουμε.»

zappit.gr

Continue Reading

Entertaiment

Ζώζα Μεταξά: Η ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ εχει το ζουμί!

Published

on

Είναι σέξι και αυτό δεν κρύβεται! Άλλωστε είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της. Βέβαια δεν είναι μια φωτογραφία που ανέβασε απλά για να μας δείξει την σέξι πλευρά της. Προφανώς και δεν είναι στιγμιότυπο από την προσωπική της ζωή.

Η Ζώζα Μεταξά ντύθηκε έτσι με αφορμή το ρόλο της στην παράσταση που πρωταγωνιστεί και έβαλε φωτιές στο Instagram. Όσοι έχουν δει την παράσταση έχουν μείνει άφωνοι με το κορμί και τη σιλουέτα της μιας και είναι κάτι που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

Αυτή τη φορά ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με κόκκινο κραγιόν, διχτυωτό καλσόν και λεοπάρ κορμάκι έκανε τους άνδρες followers της να παραμιλούν.

Με τέτοιες φωτογραφίες, υπάρχει καλύτερο πρόμο για την παράσταση;

Δείτε το post της ηθοποιού παρακάτω….

freegossip.gr

Continue Reading

Entertaiment

Εύη Ιωαννίδου: 8 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την παίκτρια του Next Top Model

Published

on

Η εντυπωσιακή μελαχρινή από τη Βέροια, που μπήκε στο Greece’s Next Top Model με τη φιλοδοξία να γίνει το επόμενο top μοντέλο της Ελλάδας, δεν είναι άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό. Μάς συστήθηκε πριν έναν χρόνο, μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads και αμέσως ξεχώρισε με την εμφάνισή της.

Μαζί με της Μέγκι Νdrio και τη Μικαέλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωαννίδου, έχει καταφέρει να γίνει  μια από τις κοπέλες που δεν έχουν κερδίσει τη συμπάθεια των περισσότερων κοριτσιών μέσα στο σπίτι. Αλλά και η Εύη Ιωαννίδου δίνει βάση στο στόχο της και προσπαθεί να κατακτήσει με τη σειρά της τον τίτλο.

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μοντέλο:

1.Είναι 22 ετών.

2.Κατάγεται από τη Βέροια.

3.Ασχολείται πολλά χρόνια με το μπάσκετ (περίπου 8 χρόνια).
4.Πλέον ασχολείται με τις επιχειρήσεις εστίασης της οικογένειάς της.

5.Έχει σπουδάσει ιατρική αισθητική και κοσμητολογία.

6.Τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ.

7.Είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρώτο Nomads και πήγε για να δοκιμάσει τα όρια της στις Φιλιππίνες.

8.Μένει στη Θεσσαλονίκη.

Δες κάποιες στιγμές της στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~Eυμορφίλη Ιωαννίδου ~1995 (@evi_iwannidou_official) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~Eυμορφίλη Ιωαννίδου ~1995 (@evi_iwannidou_official) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~Eυμορφίλη Ιωαννίδου ~1995 (@evi_iwannidou_official) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~Eυμορφίλη Ιωαννίδου ~1995 (@evi_iwannidou_official) στις

protothema.gr

Continue Reading

Entertaiment

Ελένη Φουρέιρα: Προκάλεσε τον απόλυτο χαμό στο μετρό, με την εμφάνισή της

Published

on

Η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα έκανε μερικά γυρίσματα στο μετρό του
Συντάγματος και τα πλάνα που είδαμε μέσω του instagram ήταν απλά hot.

Το Σύνταγμα παρέλυσε για χάρη της Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η απόλυτη σέξι παρουσία της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ακόμη και
με το πιο βαρετό outfit, η τραγουδίστρια ανεβάζει τους δείκτες του sexiness στο κόκκινο. Σαν και
αυτή καμία, θα λέγαμε ειδικά μετά από αυτά της τα πλάνα.

Η τραγουδίστρια έκανε μερικά γυρίσματα στο μετρό του Συντάγματος και τα πλάνα που είδαμε
μέσω του instagram ήταν απλά hot. Πολύ hot και η Φουρέιρα στα καλυτερά της.

Τον τελευταίο καιρό δείχνει μία ιδιαίτερα αδυναμία στα ποδηλατικά σορτς, τα οποία τα
υποστηρίζει καλύτερα και από την Kim Kardashian.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What is @foureira doing at Athens metro station? 👀Watch what happened on #Tomame video shooting… ▶️the new INTERNATIONAL single is coming on 26/10 by #PanikRecords in 🇬🇷 & 🇨🇾 and @sonymusicglobal for the rest of the world 🌎 #foureira #foureiraangels #backstage #musicvideo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στις

enews24.gr

Continue Reading

Entertaiment

GNTM: Η Bίκυ Καγιά απαντά στους επικριτές της: «Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού η Σοφία»

Published

on

Το Greece’s Next Top Model καταφέρνει σε κάθε επεισόδιο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών δίνοντας συνεχώς τροφή για σχόλια. Οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι μόδας δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω και περνάνε από κόσκινο παίκτριες και κριτική επιτροπή.

Μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η συμπεριφορά
της Βίκυς Καγιά στη Σοφία, στην παίκτρια που αρνήθηκε να μπει στο νερό λόγω ενός
ψυχολογικού τραύματος που είχε από την παιδική της ηλικία.

Τα σχόλια στο Instagram κάτω από την τελευταία ανάρτηση της παρουσιάστριας για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κρίση πανικού της παίκτριας ήταν δεκάδες και κυρίως αρνητικά. Η Βίκυ Καγιά,
αν και δεν το συνηθίζει, θέλησε να απαντήσει στους followers της και στους επικριτές της με
ένα μακροσκελές κείμενο, κάτω από την εν λόγω φωτογραφία, με σκοπό να εξηγήσει
τι ακριβώς συνέβη με την παίκτρια αλλά και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Η ανάρτηση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Παρόλο που δε συνηθίζω ποτέ ν’απαντώ σε σχόλια,νιώθω πως αυτήν την φορά το θέμα είναι
λεπτό κ πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια σημεία που πιθανόν δεν έχετε λάβει υπόψην σας δεδομένου
ότι σ’ενα μονταρισμένο επεισόδιο με πολυ πληροφορία πρέπει να υπάρχει
σχετικά μοιρασμένος χρόνος για ολα τα κορίτσια στο παιχνίδι.

Η Σοφία είναι ένα όμορφο κ γλυκό κορίτσι στο οποίο πιστεύω πολύ κ έχω υποστηρίξει. Αν πραγματικά γνωρίζετε όπως πολλοί λέτε, πως λειτουργούν οι κρίσεις πανικού, κάτι τρομερά δύσκολο που χρειάζεστε ειδική φροντίδα επιτόπου κ για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα δείτε οτι αυτό που έπαθε
η Σοφία δεν ήταν αυτό! Η Σοφία κρύωνε πολύ γιατιί έμεινε αρκετή ώρα στο νερό κ φοβόταν.

Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού. Είχε απλά κλειδώσει κ αποφασίσει οτι δεν μπορεί να
κάνει έστω κ μια μικρή προσπάθεια για να μείνει στο παιχνίδι εφόσον γνώριζε τους κανόνες πριν
ακόμη μπει σε αυτά! Ήξερε επίσης από την αρχή οτι θα υπάρχει δοκιμασία με νερό.

Όλα τα κορίτσια υπογράφουν τους κανόνες του παιχνιδιού κ γνωρίζουν από πριν οτι θ’ακολουθηήσουν δύσκολες δοκιμασίες, δεν έφερε ποτε αντίρρηση κ ο ψυχολόγος που εξέτασε όλα τα κορίτσια
πριν μπουν στο σπίτι, μας μίλησε για ένα κορίτσι χωρις θέματα ψυχολογικά κ υγιές!

Στα γυρίσματα υπάρχουν πάντοτε ειδικοί γιατροί κ νοσηλευτές όπως κ ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των κοριτσιών ειδικά όταν είναι μεέσα στο νερό. Ήθελα πολυ να με ακούσει κ να βάλει έστω
κ μόνο το στόμα της στο νερό αν οχι όλο το πρόσωπο για να μην χρειαστεί ν’αποχωρήσει.

Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλες κ δεν τους φτιάχνω εγω αλλά οι Αμερικανοί οι οποίοι έτυχε να
ειναι εκεί σ’αυτο το γύρισμα κ ειναι κ αυστηροί με αυτους. Αν δεν υπάρχει προσπάθεια κ
φωτογραφία δυστυχώς θεωρείτε άδικο για τ’αλλα κορίτσια κ πρεπει να φύγει.

Δεν μας επιτρέπετε λοιπόν κανένας διαχωρισμός! Σε κανονικές συνθήκες δουλειάς φυσικά κ μπορεις ν’αρνηθείς κάτι που σε φοβίζει, αλλά στο παιχνίδι όλες καλούνται να κάνουν τις ίδιες προσπάθειες για να μπορούμε να ειμαστε δίκαιοι κ σωστοί. Καλη συνέχεια κ καλημερα σε όλου!❤️».

Δείτε την ανάρτηση και το post

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

peoplegreece.com

Continue Reading

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ