Έλενα Παπαρίζου: «Δεν θέλω να τους κάνω χαρούμενους με το να στεναχωρηθώ

By on October 21, 2014
paparizou

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν θέλω να τους κάνω χαρούμενους με το να στεναχωρηθώ
Η γνωστή τραγουδίστρια απαντά σε όλους όσοι την κατακρίνουν για το βάρος της

Τα τελευταία χρόνια η Έλενα Παπαρίζου έχει δεχτεί πολύ σκληρές κριτικές σχετικά με την εμφάνισή της. Τα κιλά που πήρε όταν βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ύστερα από την απώλεια του πατέρα της και τον χωρισμό της από μια μακροχρόνια σχέση, δεν έχει καταφέρει να τα «ξεφορτωθεί» έκτοτε, γεγονός που έχει επηρεάσει την εικόνα της, προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

Τι απαντά, όμως, η ίδια σε όσους την κρίνουν με κριτήριο τα παραπάνω της κιλά;

«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της δημοσιότητας. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, δυστυχώς είναι αναμενόμενο. Έχουν γραφτεί διάφορα, αλλά δεν θέλω να ασχολούμαι. Δεν θέλω να τους κάνω χαρούμενους με το να στενοχωρηθώ. Μου κλέβουν τη θετική μου ενέργεια. Ειδικά αυτό το διάστημα που ετοιμάζω τόσο ωραία πράγματα και τραγούδια.

Έχουν πάψει κάποιοι να είναι διακριτικοί και κυρίως ευγενικοί. Είμαι pop icon και ξέρω ότι αυτό σημαίνει ότι παίζουν ρόλο και τα κιλά στην εμφάνιση μου, δεν θα το κρύψω. Αλλά καλλιτεχνικά και έπειτα από 15 χρόνια καριέρας στο χώρο, πιστεύω ότι η φωνή και μόνο αυτή με κάνει τραγουδίστρια. Τίποτα άλλο.

Μέσα από τη μουσική μου θέλω μόνο την αγάπη. Προέρχομαι από μια οικογένεια όπου «πνίγει» ο ένας τον άλλο με την αγάπη του. Και έχω αποδείξει ότι δεν φοβάμαι να τσαλακώσω την εικόνα μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που περπατούν και φέρονται σαν να έχουν μονίμως έναν καθρέφτη δίπλα τους!», ήταν η αποστομωτική απάντηση της Έλενας Παπαρίζου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *