Έλενα Παπαρίζου: «Θέλω σίγουρα να παντρευτώ τον σύντροφό μου»

By on October 26, 2014

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στο «Joy» για τη σχέση της με τη μητέρα της αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας.

Για τη σχέση με τη μητέρα της: «Ως παιδί είχα μυστικά αλλά μεγαλώνοντας της τα είπα όλα. Τα εξομολογήθηκα όλα. Όταν είχα πια αναθεωρήσει και είχα βρει τον εαυτό μου, της είπα να πάμε για ένα καφέ και να της πω όσα ήθελα. Ήταν το πιο ωραίο πράγμα. Η μάνα μου δεν με έφερε στη ζωή για να με κρίνει. Με αγάπησε πριν καν με δει, όταν ήμουν απλά στην κοιλιά της. Ήταν υπέροχο που της τα εξομολογήθηκα όλα».

Πώς χαλαρώνει; «Στο σπίτι μου, κάνοντας απλά πράγματα. Ακόμα και το τίποτα, απλά να κάθομαι στον καναπέ. Να γουστάρεις τη στιγμή που απλά υπάρχεις, απλά να γεμίζεις τα πνευμόνια σου με αέρα. Να απολαμβάνουμε απλά πράγματα που μας έχει δώσει ο Θεός».

Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ερωτευμένη και μίλησε για τη δημιουργία οικογένειας: «Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να αποκτήσω ένα παιδί. Νομίζω ότι παρόλο που μπορεί να ‘χει κούραση, μόνο που γεμίζει το σπίτι με χαρά και σου δίνει ενέργεια -γιατί τα παιδιά σου δίνουν ενέργεια, δεν στην παίρνουν- είναι πάρα πολύ ωραίο».

Για τον γάμο της: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ πώς θέλω να είναι ο γάμος και το νυφικό μου. Ποτέ δεν είχα κάνει εικόνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να παντρευτώ τον σύντροφό μου».

 

Δες τη συνέντευξη:

 

 

 

 

Πηγή: yupiii.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *