Έλενα Ράπτη: “Ο πατέρας μου χαίρεται για τη σχέση μου με το Λούκα”

By on November 26, 2014

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Έλενα Ράπτη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολυσυζητημένη σχέση της με το Λούκα Γιώρκα.

«Νιώθω μία χαρά με τη σχέση μου. Είναι μία υπέροχη σχέση την ζω και την απολαμβάνω. Κάποιοι ίσως στέκονται σε θέματα ηλικίας ή ό,τι άλλο, εγώ νιώθω ότι βρήκα έναν υπέροχο άνθρωπο», δήλωσε και συνέχισε:

«Για μένα το μεγάλο βήμα δεν είναι να δεχτείς την δημοσιότητα, είναι να το δεχτείς στη ζωή σου, να επιλέξεις έναν άνθρωπο και να πεις εγώ εδώ είμαι, πάμε μαζί, αυτό είναι το μεγάλο βήμα, γιατί πολλά χρόνια ήμουν μόνη και περίμενα, έλεγα θα κάνω την επόμενη κίνηση όταν θα νιώσω έτοιμη, όταν θα μπορώ κάπου να νιώσω ότι υπάρχει ένα λιμάνι για μένα. Αυτό έγινε προχωράμε, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ενώ οι δικοί της άνθρωποι έμαθαν για την σχέση της μέσα από τα περιοδικά, τη στηρίζουν και είναι δίπλα της.

«Χαίρονται. Από την πρώτη στιγμή. Οι δικοί μου άνθρωποι και ειδικά ο μπαμπάς μου, είναι πολύ μπροστά. Είναι αξιοθαύμαστος και αξιέπαινος γιατί με στηρίζει σε όλα όσα κάνω», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάστηκε το διάβασε, δεν χρειάστηκε να μιλήσω και να πω τίποτα σε κανέναν. Είναι μαζί μου, είναι σύμμαχος, είμαστε ομάδα», εξήγησε, τονίζοντας ότι δεν θεωρεί ότι η σχέση της με τον τραγουδιστή επηρεάζει την πολιτική της καριέρα:
«Καθόλου κάθε άλλο, δεν νομίζω ότι η προσωπική ζωή επηρεάζει, εγώ είμαι υπερήφανη για την προσωπική μου ζωή και πραγματικά νιώθω ότι ο σύντροφός μου με τιμά το ίδιο και εγώ και προχωράμε όμορφα και νιώθω ότι αυτό μέχρι σήμερα, τουλάχιστον στο βαθμό που το χω εισπράξει εγώ, δεν ξέρω τι σχόλια μπορεί να ακούγονται που δεν φτάνουν σε μένα, έχω νιώσει μια αγκαλιά, οπότε δεν με ανησυχεί καθόλου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *