Έλενα Τσαβαλιά: Δεν πάμε ν’ αγωνιστούμε εναντίον κανενός

By on September 27, 2014

Έλενα Τσαβαλιά: Δεν πάμε ν’ αγωνιστούμε εναντίον κανενός
Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για το Μάρκο Σεφερλή και για την πρωινή ζώνη

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή στο πρωινό πρόγραμμα του Mega, η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά μιλά για πρώτη φορά για τη μεγάλη αυτή αλλαγή στη ζωή τους. Ο γνωστός κωμικός και η ηθοποιός είναι μαζί στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά, αφού συνεργάζονται στο θέατρο εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο η παρουσίαση εκπομπής είναι ένα νέο βήμα γι’ αυτούς.

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για το σύζυγό της, αλλά και την επαγγελματική στροφή τους στο περιοδικό Hello. “Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας άλλος που του κάνει “κλικ”. Για μένα, αυτός ήταν ο Μάρκος” είπε για το τι την τράβηξε σε εκείνον. Όσο για τη στιγμή που τους ένωσε για πάντα, είπε: “Ήταν η στιγμή που ο Μάρκος μου είπε ότι συμφωνεί να κρατήσουμε τον Χάρη. Όταν του ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος, τον ρώτησα: “Θέλεις να το κρατήσουμε αυτό το παιδί;” Δε θα έφερνα ποτέ στον κόσμο ένα παιδί που ο πατέρας του δε θα το ήθελε. Εκείνη η στιγμή, λοιπόν, άλλαξε τα πάντα, όχι μόνο τη σχέση μας αλλά ολόκληρη τη ζωή μας”.

Στη νέα σελίδα που γυρίζει στην καριέρα του ο Μάρκος Σεφερλής, η σύζυγός του δηλώνει ότι θα του συμπαρασταθεί απόλυτα, τόσο αυτή όσο και ο γιος τους, Χάρης. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το “αντίπαλο” ζεύγος Λιάγκα -Σκορδά που θα εμφανίζονται την ίδια ώρα, απάντησε: “Αντίπαλος είναι κάποιος απέναντι στον οποίο αγωνίζεσαι. Εμείς δεν πάμε ν’ αγωνιστούμε εναντίον κανενός, αλλά να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο, να περάσει όμορφα, και με τη δική μας τηλεοπτική πρόταση να ξεκινήσει ευχάριστα τη μέρα του”.

Ο δικός της ρόλος στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στην παρουσίαση, σχολιάστηκε ήδη από την αρχή της ανακοίνωσης ότι ο κωμικός θα αναλάμβανε την πρωινή ζώνη. Η ίδια από πλευράς της, αναφέρει: “Ο Μάρκος δεν έχει καμία ανάγκη συμπαρουσιάστριας. Εγώ θέλω να είμαι συνοδοιπόρος στη ζωή του και χρήσιμη συνεργάτιδα στη δουλειά. Δεν έχει ανάγκη από παρουσιάστρια. Όμως θα είμαι εκεί για να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις”.

Πηγή: news.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *