Ελένη Καστάνη: «Δούλευα και σπούδαζα τον άντρα μου»

By on April 3, 2015

Ελένη Καστάνη: «Δούλευα και σπούδαζα τον άντρα μου»
Η Ελένη Καστάνη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα οικονομικά και παραδέχτηκε πως είναι «θύμα», ενώ αναφέρθηκε και στον κατά 7 χρόνια μικρότερο άνδρα της.
«Είμαι θύμα στα οικονομικά. Μπορώ να σου δώσω χρήματα και να μη μου τα επιστρέψεις ποτέ. Μου έχουν “φάει” χρήματα και φίλοι, όχι μόνο γκόμενοι. Αλλά και κάποιοι γκόμενοι κάνα-δυο φορές.
Θα σου πω κάτι πολύ αστείο. Κάποτε, το ’85 που βγήκα από τη Δραματική Σχολή, μου την “έπεφτε” κάποιος που είχε πάρα πολλά λεφτά.
Αλλά εγώ δεν είχα συνηθίσει σε αυτό και δεν τον ήθελα καθόλου. Και όλοι στο θέατρο είχαν τρελαθεί γιατί ήταν ωραίος κούκλος είχε και λεφτά. Αλλά εγώ έλεγα: “Δεν θέλω καλέ, αφήστε με, δεν θέλω τον πλούσιο”.
Κάποια στιγμή ενέδωσα, αφού μου την “έπεφτε” πολύ, και με ερωτεύτηκε τόσο, γιατί δεν του είχε ξαναφερθεί γυναίκα έτσι, να αδιαφορεί, δηλαδή, για τα φράγκα του. Και επειδή εγώ αδιαφορούσα και δεν ήθελα να τον εκμεταλλευτώ, μου έκανε συνέχεια δώρα. Από αυτόν, λοιπόν, μου έχουν μείνει κάνα-δυο πράγματα.
Έχω μια χρυσή λίρα, μια χρυσή αλυσίδα… Εκείνος βεβαία ήξερε ότι δεν θα τα δεχόμουν και μου τα έστελνε ταχυδρομικώς. Οπότε επειδή έχω λάβει μπορώ και να δώσω», δήλωσε στο You η γνωστή ηθοποιός.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν την εκμεταλλεύτηκε ποτέ κάποιος που εμπιστευόταν πολύ απαντά: «Έχει συμβεί κάνα δυο –τρεις φορές. Αυτό με τα χρήματα συνέβη και με τον σύζυγό μου.
Εγώ τον σπούδασα τον άντρα μου. Εγώ δούλευα και τον σπούδασα. Είναι μικρότερος επτά χρόνια. Και κούκλος και μικρότερος. Ψηλός, μελαχρινός, το αντίθετο από μένα. Και του έχει μοιάσει το παιδί μου, ευτυχώς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *