Ελεονώρα Μελέτη: «Στην καινούργια μου εκπομπή θα δοκιμάσω ναρκωτικά»

By on October 21, 2014
meletis-eleonora

Ελεονώρα Μελέτη: «Στην καινούργια μου εκπομπή θα δοκιμάσω ναρκωτικά»
«Έχω απωθημένο να κάνω one night stand» αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Η Ελεονώρα Μελέτη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την καινούργια της εκπομπή, ενώ έκανε κάποιες προκλητικές δηλώσεις, που θα συζητηθούν…

Θα δοκιμάσει ναρκωτικά στη νέα της εκπομπή; «Στόχος της εκπομπής είναι να γίνομαι και βιωματικά μέρος της έρευνας. Αληθεύει, αλλά δεν κάνω κάτι το οποίο θα σοκάρει, μόνο τους ακρο-συντηρητικούς και τους ενοχικούς θα μπορούσε. Δεν κάνω κάτι παράνομο με βάση τα δεδομένα της χώρας στην οποία φιλοξενούμαι».

Έχει ξανακάνει; «Η αλήθεια είναι ότι δεν καπνίζω καν. Είμαι εξαιρετικά παρθένος οργανισμός, πολύ αθλητική. Δεν είχα ποτέ την περιέργεια να κάνω διάφορα. Θέλω να το δείτε γιατί θα καταλάβετε πολλά».

Στην πορεία η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα απωθημένο της. Ποιο είναι αυτό; Το οne night stand.«Δεν το έχω κάνει και το έχω απωθημένο! Δυστυχώς και λέω “δυστυχώς” γιατί το θαυμάζω αυτό… Δεν είμαι από τα κορίτσια που θα απολαύσουν το φλερτ, το σεξ και το παιχνίδι τόσο απενεχοποιημένα και τόσο χαλαρά. Ήμουν ανέκαθεν έτσι και πολλές φορές στις στιγμές βαθιάς ενδοσκόπησης, με ενοχλεί αυτή η πτυχή του εαυτού μου», είπε χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος η Ελεονώρα.

Τέλος, μοιράστηκε με τον κόσμο τις φοβίες της και την αδυναμία της να φλερτάρει: «Θέλω να είμαι πιο ανοιχτή. Δεν είμαι ούτε στο φλερτ, ούτε στις νέες γνωριμίες. Φοβάμαι μη φτάσω 50 και γίνω σαν καμιά τύπισσα που βγαίνει στα μπαρ και φεύγει με τεκνά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *