Η εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά προς τιμή του… Μέγα Αλέξανδρου!

By on December 7, 2014

Ο Λάκης Γαβαλάς έκλεψε για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνιση που έκανε για να τιμήσει τους αρχαίους Μακεδόνες.

Ο δημοφιλής μόδιστρος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο HyattRegency και όπως είπε ο ίδιος θέλησε να τιμήσει τους αρχαίους Μακεδόνες και τον Μέγα Αλέξανδρο. Πως το έκανε αυτό; Φορώντας ένα εκκεντρικό καπέλο και σύμφωνα με τον ίδιο η επιλογή του παρέπεμπε στα ένδοξα χρόνια του Μακεδόνα στρατηλάτη.

lakis-gavalas1-570

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη που ήταν καλεσμένη στην φιλανθρωπική εκδήλωση βορειοελλαδίτικης εταιρείας ρούχων και αξεσουάρ που πραγματοποιήθηκε. Η Ελένη Μενεγάκη, φορώντας ένα στενό total black φόρεμα, δεν έκρυψε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, αν και για ακόμη μια φορά απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για την -εμφανή πλέον-εγκυμοσύνη της.

«Δεν με αφορούν τα σχόλια που γίνονται περί εγκυμοσύνης. Αυτά τα θέματα απασχολούν μόνο τις συζητήσεις μεταξύ φιλενάδων» αρκέστηκε να πει, ενώ συμπλήρωσε πως δεν σκοπεύει να μιλήσει μέχρι το τέλος της σεζόν σε μέσο ενημέρωσης για τη προσωπική της ζωή.

Φωτογραφία seleo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *