Κάλια Ελευθερίου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Κάλια Ελευθερίου: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από
την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Έχουμε και μια ηχηρή αποχώρηση, μπροστά από τις κάμερες, που έχει να κάνει με την Κάλια Ελευθερίου. Αλλαγές στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαϊδου αποκάλυψε στο “Μεσημέρι #yes” πως η Κάλια Ελευθερίου δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: Εφυγε χθες η δημοσιογράφος Κατερίνα Χατζηιωάννου. Στην ομάδα προστέθηκε η Έλενα Κώνστα, η οποία είναι και στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Έχουμε και μια ηχηρή αποχώρηση, μπροστά από τις κάμερες, που έχει να κάνει με την Κάλια Ελευθερίου, η οποία σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές και διασταυρωμένο ρεπορτάζ θα απομακρυνθεί”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για τις αλλαγές στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Κάλια Ελευθερίου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε για την απομάκρυνσή της από την εκπομπή: “Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ και όλη την ομάδα από την εκπομπή. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για μένα… ένα μάθημα που θα κρατήσω σίγουρα. Και ευχαριστώ περισσότερο εσάς για τη στήριξή σας! Δεν θα πω κάποιο απόφθεγμα τώρα για πόρτες και παράθυρα… αλλά να σας πω ότι δεν θα κάτσω ήσυχη για πολύ”!

Δείτε τη δημοσίευσή της: