«Επίθεση» από ΟΦΗ στον διαιτητή Αρετόπουλο «Είναι πολύ μικρός και ανεπιθύμητος»

By on January 30, 2017
Αρετόπουλο

Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει «πολύ μικρό» και «ανεπιθύμητο» τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, εξέδωσε ο ΟΦΗ που βράζει με την διαιτησία του έλληνα ρέφερι στο ματς του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Άρη.

Για σκανδαλώδη ευνοϊκή μεταχείριση συγκεκριμένων ομάδων της κατηγορίας κάνουν λόγο οι Κρητικοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ…

«Στο παιχνίδι Αρης-ΟΦΗ, η ανοχή μας για τη διαιτησία, τελείωσε.

Η στάση μας και ο σεβασμός που δείξαμε, εκλήφθηκε ως αδυναμία.

Ο διαιτητής Αρετόπουλος, αποδείχθηκε πολύ μικρός, να σφυρίξει ένα ντέρμπι δυο μεγάλων ομάδων, οι οποίες συγκυριακά βρίσκονται στη Β’ Εθνική.

Δυστυχώς δικαίωσε εκείνους, που από την ημέρα του ορισμού του, είχαν προδιαγράψει το τι θα γίνει.

Δεν σεβάστηκε την ιστορία του ΟΦΗ και την προσπάθεια των παικτών μας.

Για μας είναι ανεπιθύμητος.

Όπως και όσοι δε σέβονται την τίμια στάση μας, μέχρι σήμερα.Ο ΟΦΗ δεν ζητάει εύνοια από κανένα.Ούτε αναζητάει άλλοθι στην διαιτησία.Εμείς ζητήσαμε μόνο το πενήντα-πενήντα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Φωνάζουμε, γιατί μας βγάζουν από τα ρούχα μας, οι Αρετόπουλοι.Φωνάζουμε, γιατί έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι (Χαντί) και αλλοίωσε το αποτέλεσμα.Φωνάζουμε, γιατί κάποιες ομάδες της κατηγορίας, ευνοούνται σκανδαλωδώς, κάθε Κυριακή.

Φωνάζουμε, γιατί δεν μας αφήνουν να διεκδικήσουμε τίμια στο γήπεδο αυτό που δικαιούμαστε.Κανένας σεβασμός και καμία ανοχή λοιπόν από εδώ και πέρα σε όσους δεν το αξίζουν.

Και ένα μήνυμα: Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΦΗ τελείωσε με τη άνοδο επειδή έτσι το ήθελε ένας διαιτητής, να περιμένουν να δουν τη συνέχεια! Θα έχει ενδιαφέρον!».

Πηγή: sport-fm.gr

You must be logged in to post a comment Login