Επίθεση Λιάγκα κατά Γερμανού-Ιωάννου: «Ξεφτιλίζονται!»

By on March 27, 2015

Επίθεση Λιάγκα κατά Γερμανού-Ιωάννου: «Ξεφτιλίζονται!»
Γιώργος Λιάγκας VS Ναταλίας Γερμανού και Μάνου Ιωάννου. Με απλά λόγια, πανικός! Όλα όσα είπε για τους πρώην συντρόφους στον αέρα της εκπομπής.

Ερωτεύτηκαν, έκαναν σχέση, έγιναν θέμα συζήτησης για τη διαφορά ηλικίας τους, χώρισαν, συζητήθηκαν ξανά, βρήκαν νέους έρωτες, αλλά εκείνος που δε μπορεί να «χωνέψει» τη συμπεριφορά τους, σύμφωνα με τα λεγόμενά του είναι ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου έγιναν θέμα συζήτησης στο Πρωινό, με αφορμή δύο φωτογραφίες που ανέβασαν, ο καθένας. Ο Μάνος Ιωάννου ανάρτησε μία καλοκαιρινή σέξι φωτογραφία του και η Ναταλία Γερμανού ανάρτησε τη φωτογραφία ενός άντρα με κοστούμι και έγραψε: «Όχι άλλα καπελάκια, τζόκεϋ και τατουάζ. Θέλω να φοράς κοστούμια και να έχεις δουλειά».

Αναφερόμενοι οι συνεργάτες τους σε αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος είπε: «Και οι δυο, θέλω να σας πω έχουν χωρίσει και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Ζηλεύει ο ένας τον άλλον.. ο ένας λέει ότι βγαίνει με την Βαλέρια, η άλλη με επιχειρηματία 40χρονο… καλά… Ξεφτιλίζονται!». Η υπόλοιπη ομάδα σχολίασε και ο παρουσιαστής αναφέρθηκε προσωπικά στην Ναταλία Γερμανού«Ξαφνικά η Ναταλία που πήγαινε με ωραίους ανθρώπους με μούσκουλα, τώρα γιατί τα αποποιείται; Με αυτόν ήταν δυόμιση χρόνια τώρα. Μην τρελαθώ!».

 

Πηγή : thetoc.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *