Επίθεση Πασχάλη Τσαρούχα σε Λιάγκα

By on February 22, 2015

«Όταν του τύχει, τότε να δούμε τι θα κάνει Αν δεν του έχει αφήσει κτήματα ο πατέρας του παίρνει μια γυναίκα και την έχει κτήμα του»
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα ο οποίος αποκάλυψε στα Καρντάσιανς ότι η Θεοφανία Παπαθωμά, έμεινε για πολύ καιρό όταν ήταν έγκυος στο σπίτι που είχε με τον Τσαρούχα, μέχρι να φτιάξει το νέο της σπίτι με τον Πετράκο, σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα μέσα από το «Πρωινό» προκαλώντας την αντίδραση του ηθοποιού.

Ο Γιωργος Λιάγκας είπε μεταξύ άλλων για το περιστατικό:

«Ένας άντρας, ακόμα και να περάσει το ερωτικό στοιχείο με την γυναίκα του ή να χωρίσουν, πάντα την θεωρεί κτήμα του. Τον πειράζει πολύ ότι θα πάει με έναν άλλο άνδρα. Ο Τσαρούχας αποτελεί μια εξαίρεση, που αυτό είναι το σωστό βέβαια, αλλά δεν το βλέπουμε έτσι εμείς οι υπόλοιποι! Συγγνώμη αλλά εγώ αν η πρώην μου ήταν έγκυος από άλλον άνδρα, δεν θα τη φιλοξενούσα».

Τις δηλώσεις του Γιώργου τις άκουσε ο Πασχάλης και απάντησε πως δεν θεωρεί ότι είναι μπροστά, αλλά εκείνοι πίσω… Και πρόσθεσε «όταν του τύχει να μείνει η Φαίη έγκυος από άλλον, τότε να δούμε τι θα κάνει!».

Ενοχλημένος σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας διευκρίνισε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του καθώς δεν μίλησε κακοπροαίρετα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *