Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 02/03

Σε σχέση ή free; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου

ΚΡΙΟΣ ❤

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στον τομέα των μυστικών ερώτων, τελικά όμως τα όσα θα γίνουν μόνο μυστικά δεν θα μείνουν! Κι αν μεν είσαι ελεύθερος/η και δημιουργηθεί κάποιο «σκάνδαλο», θα χρειαστεί, απλά, να δώσεις διευκρινήσεις για τη συμμετοχή σου σε αυτό, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα δημιουργηθούν καταστάσεις απείρου κάλλους, που έχουν πλάκα για όσους/ες τις ζουν ως παρατηρητές κι όχι για τους υπόλοιπους/ες.

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Η Σελήνη στην Παρθένο συμβάλλει σε μια άκρως ενδιαφέρουσα κινητικότητα στα προσωπικά σου κι είναι στο χέρι σου να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Επιπλέον, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να εκδηλώσει τον έρωτά του για σένα, αλλά, αν ενδώσεις στην πρόκληση, να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι διασκεδαστικό μεν, αλλά και προσωρινό, που όμως θα εμπλουτίσει τις ευχάριστες εμπειρίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

Ίσως σου γίνει μια πρόταση που αγγίζει τα όρια της τελειότητας, αλλά αυτό δεν αρκεί για να εξασφαλίσεις την ευτυχία σου. Ωραίες είναι οι υποσχέσεις και οι προοπτικές, όμως ξέρεις πολύ καλά ότι για να κτιστεί μια ποιοτική σχέση θέλει χρόνο και κόπο. Αν, βέβαια, ενδιαφέρεσαι απλά για να διασκεδάσεις, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε η ζωή εκεί έξω σε περιμένει για να τρυγήσεις τους καρπούς του έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

Αν είσαι μόνος/η, οι πιθανότητές σου για μια νέα γνωριμία είναι πολύ καλύτερες, αν ταξιδέψεις ή, γενικότερα, αν «κυκλοφορήσεις», ακόμη και στο διαδίκτυο! Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρόκειται για κάτι σταθερό, αλλά μάλλον για μια ευχάριστη περιπέτεια. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να επιχειρήσεις ένα κοινωνικό άνοιγμα, παρέα με το ταίρι σου, ώστε να ξεφύγετε από τα ίδια και τα όμοια.

ΛΕΩΝ ❤

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο ταιριάζετε σεξουαλικά κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι πρόκειται για μια μάλλον εφήμερη απόλαυση. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η τάση σου να προσφέρεις την εύνοιά σου, προκειμένου να συντηρείς τον θαυμασμό των άλλων, ενδεχομένως να γίνει αφορμή κι αιτία για μια μίνι-κρίση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και για την ώρα δείχνει δύσκολο να βγάλεις ένα οριστικό συμπέρασμα σε σχέση με το τι θέλεις, εσύ αλλά και το τι ζητούν οι άλλοι από σένα. Επιπλέον, μπορεί να μην εγκρίνεις άτομα ή συμπεριφορές που κινούνται στα όρια της ελαφρότητας, αυτό, ωστόσο, δεν σου απαγορεύει να περάσεις όμορφα, χωρίς να παίρνεις πολύ στα σοβαρά υποσχέσεις που αύριο-μεθαύριο θα ξεχαστούν!

ΖΥΓΟΣ ❤

Αν τα έχεις… καταφέρει και είσαι ακόμη μόνος/η, να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα, ίσως, μάλιστα, εντυπωσιαστείς από τον τρόπο που θα επιλέξει κάποιος/α για να σου δείξει το ενδιαφέρον του/της. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η ασαφής και αμφίβολη στάση σου θα προκαλέσει αντιδράσεις κι άντε μετά να αποδείξεις ότι «δεν είναι αυτό που νομίζουν»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς πολλαπλασιάζουν μεν τις διαθέσιμες επιλογές σου, αλλά ταυτόχρονα σου θέτουν και διλήμματα, υπό την μορφή ενός «ευχάριστου πονοκέφαλου»! Κι αντί να αναρωτιέσαι για την τύχη σου, δεν έχεις παρά να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, έστω κι αν σου φαίνονται κάπως υπερβολικά. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς από τη «χαλαρή» στάση που θα επιδείξει το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

Είτε ανήκεις στην κατηγορία των «πολιορκητών» είτε σε εκείνη των «πολιορκημένων», ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σου επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, το μόνο που σου μένει είναι να ανταποκριθείς στο πρόσωπο που σου κάνει «κλικ». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να «παιχτούν» παρασκηνιακές καταστάσεις, ευχάριστες μεν για σένα, αλλά και δηλωτικές μιας υποβόσκουσας  κρίσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

Η καθημερινότητά σου βρίθει από φλερτ και πολλά υποσχόμενες ματιές, κάτι που σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να μεσολαβήσει, «ψήνοντας» μια κατάσταση. Από εκεί και ύστερα, δεν έχεις παρά να καλλιεργήσεις το θετικό κλίμα, ώστε να αποδώσει τους καρπούς του στο εγγύς μέλλον, αφού πρώτα σιγουρευτείς για το ότι δεν έχεις να κάνεις απλά με επιπόλαιες επιλογές και υποσχέσεις που δε θα τηρηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤

Ακόμη κι αν οι υποψήφιοι/ες σου περισσεύουν, οι συνθήκες δεν ευνοούντόσο τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο την καλοπέρασή σου! Από εκεί και ύστερα, απαιτείται κάποιος χρόνος μέχρι να διαπιστώσεις το κατά πόσο ένα νέο ξεκίνημα έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά «σούπερ». Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη σύνεσή σου, ώστε να αποφύγεις κάποια «παρατράγουδα».

ΙΧΘΥΕΣ ❤

Η Σελήνη απέναντί σου και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστούν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στις προτιμήσεις των άλλων, χωρίς, ωστόσο, να σου εξασφαλίζουν μια σταθερότητα ή διάρκεια στις επιλογές σου.

Ζήσε, λοιπόν, το «σήμερα». χωρίς να θεωρείς ότι οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό σου έχουν και συναισθηματικό βάθος. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πήγαινε ένα ταξίδι με το ταίρι σου.

astrology.gr

Continue Reading
Advertisement