«Εξαιτίας της Ηλιάδη πνιγήκαμε στα χρέη και καταστραφήκαμε»

By on September 10, 2014

«Εξαιτίας της Ηλιάδη πνιγήκαμε στα χρέη και καταστραφήκαμε»
Ποιος καταγγέλει την τραγουδίστρια

Αίσθηση προκαλούν οι κατηγορίες που εξαπολύει το δεξί χέρι του πρώτου συζύγου της Αγγελικής Ηλιάδη, Μπάμπη Λαζαρίδη, κατά της τραγουδίστριας.

Ο στενός συνεργάτης του εκλιπόντος, Γιώργος Κόττος αυτή τη στιγμή εκτίει την ποινή του για χρέη καθαρίζοντας δρόμους και πλατείες στο Δήμο Ρέντη και ισχυρίζεται πως για όλα φταίει η Αγγελική Ηλιάδη: «Με τον Μπάμπη είμαστε χρόνια συνεργάτες και είχε απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. ‘Αλλωστε μου είχε αποδείξει πως καλύπτει όλες του τις υποχρεώσεις ενώ δεν υπήρξε ποτέ κανείς να του παραπονεθεί για χρήματα. Όλα αυτά βέβαια άλλαξαν από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή του η Αγγελική Ηλιάδη» αναφέρει.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κόττο, ο Μπάμπης Λαζαρίδης του ζήτησε να γράψει στο δικό του όνομα το μαγαζί που διέθετε στη Συγγρού.

«Ο Μπάμπης έφερε την Αγγελική από τη Θεσσαλονίκη και την έκανε πρώτο όνομα. Εκεί άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Ο Μπάμπης ήθελε να ανακαινήσουν το μαγαζί, να δημιουργίσει μία εταιρία στο όνομα της μάνας του. Έτσι όλο τον επάνω όροφο του μαγαζιού όπου έγιναν τα γραφεία και τα καμαρίνια , η Γ.Κόττος Επε τον επινοικίασε ο Μπάμπης»

Όπως λέει ο στενός του συνεργάτης, η ανακαίνιση αυτή κόστισε πολλά λεφτά “ως και ασανσέρ είχε φτιάξει για να μπορεί να πηγαίνει η Ηλιάδη απευθείας στο καμαρίνι της χωρίς να τη βλέπει ο κόσμος. Οι πολυτέλειες μέσα στους χώρους της δε περιγράφονται. Πανάκριβες εικόνες, σαλόνια,τα πάντα… άλλαξε γενικότερα όλο το μαγαζί στην προσπάθειά του να την καθιερώσει ως πρώτο γυναικείο όνομα στην πίστα μας πήγε πολύ πίσω.Τις πλήρωνε τα πάντα από διαφημίσεις, παρουσιάσεις εώς και Τούρκους μουσικούς είχε φέρει να παίξουν σηχογράφησή της”

Ο Γιώργος Κόττος υποστηρίζει επίσης πως “τα φορέματα της τραγουδίστριας, είχαν πάνω από 10.000 και 20.000 ευρώ, τα παπούτσια της πάνω από 1.500 ευρώ και έτσι όπως καταλαβαίνετε όλες μας οι υποχρεώσεις πήγαν πίσω για χάρη της”

 

090914140216_6757

Πηγή : star.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *