Φαίη Σκορδά: Οι συνεργάτες της είναι η δεύτερη οικογένειά της [pics]

By on October 12, 2017
fei-skorda-

Φαίη Σκορδά την περασμένη χρονιά είχε να αναμετρηθεί με όλα τα καινούργια ξεκινήματα μιας καθημερινότητας χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της.

Τόσο επαγγελματικά όσο και στην προσωπική της ζωή.

Τα δεδομένα της άλλαξαν μετά το διαζύγιο της αλλά τα κατάφερε πολύ καλά. Η φετινή σεζόν για την οικοδέσποινα της εκπομπής

“Το πρωινό” ξεκίνησε με άλλο αέρα!

Η Φαίη Σκορδά και το πρωινό της επέστρεψαν από 18 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια και η ανανεωμένη ομάδα της έχουν ήδη δέσει και απολαμβάνουν τη συνεργασία.

Οι καλές στιγμές που περνούν στο πλατό του ΑΝΤ1 μεταφέρονται και εκτός αφού με τους περισσότερους είναι και φίλη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοινές εξόδους.

Με την επαγγελματική της “οικογένεια” πέρασε και την ονομαστική της εορτή κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι. Μαζί τους άλλωστε μοιράζεται πολλά πράγματα απο την καθημερινότητά της.

Ένας ακόμα λόγος που η Φαίη Σκορδά φέτος νιώθει περισσότερη σιγουριά στον αέρα της εκπομπής είναι και η επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου.

Ο διευθυντής της καρδιάς της, όπως η ίδια τον αποκαλεί, είναι πάντα στο πλευρό της και την στηρίζει σε όλα. Η επιστροφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου χαροποίησε όλη την ομάδα και ειδικά την Φαίη η οποία του έχει αδυναμία.

Ιδιαίτερη αγάπη έχει όμως και σε όλους τους συνεργάτες της. Ανάμεσά τους η Τζένη Μελιτά, η Σοφία Τουντούρη και ο Βασίλης Καλλίδης.

.tlife.gr

You must be logged in to post a comment Login