Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Τη ζωή μου την άλλαξε περισσότερο ο έρωτας παρά το παιδί»

By on January 18, 2015

Η εξομολόγηση του ηθοποιού.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «HELLO!» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις θυσίες που έχει κάνει για τη δουλειά του, αποκάλυψε τι είδους μπαμπάς είναι, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε τι τον τράβηξε στην σύζυγό του και πόσο άλλαξε τη ζωή του ο ερχομός της κόρης του.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής του:
Τι θυσίες έχεις κάνει για τη δουλειά σου;
«Τον ελεύθερό μου χρόνο, τις διακοπές μου, τον ύπνο μου, την επαφή με φίλους, αφού τα ωράριά μου είναι ανάποδα. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν».
Τι είδους μπαμπάς είσαι; Αυστηρός ή την κακομαθαίνεις;

«Είναι μικρούλα ακόμη, αλλά προσπαθούμε να υπάρχει πειθαρχία. Τις τελευταίες μέρες έπεσαν κάποιες επιπλήξεις κι έκλαιγε, με κοιτούσε με παράπονο κι εκεί πρέπει να μη λυγίσεις».

Πόσο άλλαξε τη ζωή σου ο έρωτας και πόσο το παιδί;
«Τη ζωή μου την άλλαξε περισσότερο ο έρωτας παρά το παιδί. Ο έρωτας είναι από τα καλύτερα πράγματα που σου συμβαίνουν, το να έχεις κάποιον να νοιάζεσαι, να μετράει η άποψή του.

Το παιδί θέτει σε άλλες βάσεις τις προτεραιότητές σου. Σίγουρα σκέφτεσαι τα πράγματα παραπάνω, από το πιο απλό στο πιο περίπλοκο, πού θα πας διακοπές, τι ώρα θα κοιμηθείς το βράδυ και τι ώρα θα ξυπνήσεις το πρωί. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει, είναι τα επαγγελματικά μου.

Της Βάσως έχουν πάει πίσω. Και φέτος, που έχει σίριαλ και θέατρο, νιώθει άγχος και ενοχές για την πολύωρη απασχόληση που την κρατά μακριά από την κόρη μας. Φεύγει του σκοτωμού από το σίριαλ για να δει τη μικρή, έστω μισή ώρα».
Τι σε τράβηξε στη Βάσω;

«Πολλά. Ο χαρακτήρας, το χιούμορ, η συμπεριφορά της, η ομορφιά της, όλα. Θεωρώ ότι είναι από τις σπάνιες γυναίκες. Η Βάσω είναι και γυναίκα και ερωμένη και νοικοκυρά και μάνα και φίλη και παιδί. Όλα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *