Γιατί η Ελένη Τσολάκη χρειάζεται ψυχοθεραπεία;

By on January 2, 2015

Το παραδέχεται και η ίδια, είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να κοιτάξει.

Η Ελένη Τσολάκη δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλια της όπως παραδέχτηκε στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ, γεγονός που την οδηγεί πολλές φορές σε συμπεριφορές που χρήζουν…ψυχοθεραπείας.
“Ξεκινάω πάρα πολύ εύκολα και συνήθως από μόνη μου ομηρικούς καβγάδες. Και το αστείο είναι πως, ενώ έχω φτιάξει το σενάριο στο μυαλό μου, το οποίο έχω πιστέψει φυσικά και βλέπω πως άλλος δεν μου δίνει κανένα δικαίωμα, μετά εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να κάνω ψυχοθεραπεία!” δήλωσε η παρουσιάστρια…
Εκείνη κάνει τους άλλους να ζηλεύουν; “Όχι” απαντά η Ελένη Τσολάκη, “γιατί δεν θέλω να μου το κάνουν. Είμαι πολύ προσεκτική. Σέβομαι τον άνθρωπο που είναι στη ζωή μου. Δεν θα φλερτάρω, δεν θα δώσω αφορμή, δεν θέλω να του προκαλέσω ζήλια. Γιατί πιστεύω πως αυτό είναι ένα αγκαθάκι που όταν υπάρχει δεν θα φύγει ποτέ”.
Η Ελένη Τσολάκη δεν είναι μια εύκολη υπόθεση σε μια σχέση και το επιβεβαιώνει: “Όχι. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή που γνωρίζω κάποιον, του συστήνομαι λέγοντας του “να ξέρεις δεν εύκολη υπόθεση”.

Αναγνωρίζω τα κουσούρια μου, ξέρω τις ιδιοτροπίες μου και πόσο δύσκολο είναι να συνπάρξει κάποιος μαζί μου. Αλλά επειδή είμαι αρκετά κτητική και αγαπάω πολύ, όταν μου συμβαίνει είμαι πολύ δοτική. Και έτσι κάπως αντισταθμίζω τα πράγματα”.
Στην ίδια συνέντευξη η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για τον πρόσφατο χωρισμό αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο λέγοντας: ” Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τα προσωπικά μου και τώρα θα το κάνω”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *