Γυμνή η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν πριν γεννήσει!

By on December 4, 2014

Απ’ ό,τι φαίνεται η οικογένεια Καρντάσιαν δεν μπορεί τα ρούχα! Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ποζάρει ολόγυμνη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δείτε την.

Αν πιστέψετε ότι έχετε δει όλες τις πλευρές όλων των μελών της οικογένειας Καρντάσιαν κάνετε λάθος! Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ακολουθεί τα βήματα της αδελφής της Κιμ, που έβαλε το στόχο να τινάξει στον αέρα το διαδίκτυο και πόζαρε γυμνή στον ένατο μήνα της τρίτης εγκυμοσύνης της .

Πάντως, ό,τι κι αν σκεφτείτε βλέποντάς την, η ίδια σας πρόλαβε και έχει μιλήσει για όλα:

«Τη φωτογράφηση την έκανα για τον εαυτό μου και τη λάτρεψα. Για μένα η γύμνια δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπεσαι για αυτό. Δεν ντρέπομαι για το σώμα μου. Είμαι στα καλύτερά μου όταν είμαι έγκυος. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα αυτό που προκύπτει σε αυτή την περίοδο. Η μεταμόρφωση του σώματος έχει μία απίστευτη ενέργεια και ομορφιά.
Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν όσοι δουν τη φωτογράφηση. Αυτό που βλέπουν είναι αυτό για το οποίο είναι προορισμένο το γυναικείο σώμα, άρα ελπίζω να τοδουν καλλιτεχνικά. Πάντως αυτές οι φωτογραφίες είναι όμορφες κι εγώ χαρούμενη που τις μοιράζομαι. Δεν προσπαθώ να εντυπωσιάω ή να το παίξω κάτι που δεν είμαι. Γενικότερα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι σκέφτονται οι άνθρωποι. Δεν καθορίζουν οι άλλοι τον κόσμο μου. Έκανα τη γυμνή φωτογράφηση γιατί το ήθελα και με έκανε χαρούμενη».

 

articleGal_49532_53606.w_hr articleGal_49532_53607.w_hr articleGal_49532_53608.w_hr

 

Πηγή:thetoc.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *