Γιώργος Παπαδόπουλος – Χριστίνα Μαραγκόζη διασκέδασαν στην Νατάσα Θεοδωρίδου

By on January 8, 2015

Το «παρών» έδωσαν και η Γωγώ Τσαμπά και ο Τόνυ Μαυρίδης συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Ευαγγελία Καραμπατζάκη

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις τους στο ΦΩΣ, ενώ ο Παντελής Καναράκης με το χιούμορ του χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου.

gosasd1

Οι Δευτέρες στο ΦΩΣ αποκτούν ιδιαίτερη λάμψη αφού έχουν αφιερωθεί και καθιερωθεί ως συνάντηση αγαπημένων φίλων και πλέον δίνουν άλλο χρώμα στις νύχτες μας. Αυτή τη Δευτέρα καλεσμένοι στο ΦΩΣ ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Μαραγκόζη!

gosasd2

Τα εκπληκτικά ντουέτα του Γιώργου Παπαδόπουλου τόσο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου όσο και με την Χριστίνα Μαραγκόζη σε συνδυασμό με τις μεγάλες τους επιτυχίες απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα του κοινού χωρίς να αφήσουν κανέναν παραπονεμένο!

gosasd3

Άλλη μια έκπληξη περίμενε το κοινό που βρέθηκε στο ΦΩΣ το βράδυ της Δευτέρας, μιας και η Γωγώ Τσαμπά ήρθε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα και πήρε το μικρόφωνο, χαρίζοντας στο κοινό τις μεγάλες της επιτυχίες, “Δεν σου κάνω τον Άγιο” και  “Τα Καγκέλια”. Εκεί, βρέθηκε και ο Τόνυ Μαυρίδης συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Ευαγγελία Καραμπατζάκη όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

gosasd4

gosasd5

gosasd6

gosasd7

gosasd8

gosasd9

Πηγη:protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *