Γιώργος Σαμπάνης: «Μπροστά στον Michael Jackson, δεν είμαι επιτυχημένος»

By on November 13, 2014
sampanis

Σύγκριση με τον Michael Jackson έκανε ο Γιώργος Σαμπάνης απαντώντας στο αν νιώθει επιτυχημένος ενώ αποκάλυψε την σχέση που έχει με τον πατέρα του.

Θεωρείτε τον εαυτό σας επιτυχημένο; «Η επιτυχία για μένα είναι στιγμές. Η απόλυτη επιτυχία δεν βρίσκεται μόνο στα επαγγελματικά. Είναι ένας δρόμος προς την ευτυχία, που και αυτή βέβαια είναι στιγμιαία κατάσταση»…

Είστε επιτυχημένος και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας; «Είμαι ήρεμος. Μπροστά στον Michael Jackson, δεν είμαι επιτυχημένος. Όσον αφορά τα προσωπικά μου πάλι, δεν μπορώ να θεωρηθώ αποτυχημένος από τη στιγμή που δεν έχω παιδιά και οικογένεια. Είμαι κάποιος που ψάχνεται»

Σε προηγούμενη συνέντευξη μας όμως είχατε πει ότι είστε «μπαμπακιάς». «Τον λατρεύω τον πατέρα μου για πολύ διαφορετικούς λόγους. Γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος και μου έδωσε το παράδειγμα να γίνω και εγώ καλός και έντιμος στη ζωή μου.

Τη μητέρα μου τη λατρεύω γιατί ευθύνεται γι’ αυτό που είμαι. Έχει μεγάλη διαφορά», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στο περιοδικό Εγώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *