Γιώργος Σαμπάνης: Θέλω τη σύντροφό μου για μένα

By on December 9, 2014
sampanis

«Γιατί να κάνω τη ζωή της συντρόφου μου πατίνι, όταν η απιστία δεν περνάει από χέρι μου;»
Για το αν οι γυναίκες που είχε κατά καιρούς στο πλευρό είχαν πρόβλημα με την αναγνωρισιμότητα και τη φύση της δουλειάς του, αλλά και για το αν είναι ζηλιάρης μίλησε σε συνέντευξή του σε κυπριακό περιοδικό ο Γιώργος Σαμπάνης.:

«Η δουλειά του τραγουδιστή προκαλεί ανασφάλεια στις γυναίκες, επειδή τον κάνει προσβάσιμο στο ευρύ κοινό και ειδικά σε κόσμο που έχει πιει. Εκεί είναι στο χέρι μου να μην επιτρέψω αυτή την ανασφάλεια. Πάντα είχα πιο δύσκολο έργο. Αν δεν δώσεις δικαίωμα, αυτό το πράγμα ηρεμεί – εκτός αν πέσεις σε καμία κλινική περίπτωση. Είναι γνωστό ότι, όποια δουλειά κι αν κάνει ο άλλος, αν θέλει να σου βάλει κέρατο θα στο βάλει», δήλωσε στο Down Town Κύπρου

Ακόμα, απάντησε και στο αν είναι ζηλιάρης: «Όχι, εγώ δεν είμαι ζηλιάρης. Είμαι πολύ κτητικός, θέλω τη σύντροφό μου για μένα, να είμαστε μαζί, να είμαστε καλά. Αλλά είμαι συνειδητοποιημένος ότι, αν ο άλλος θέλει να με απατήσει, ούτε που θα το καταλάβω. Και θα το κάνει όσο καλός, κακός ή μέτριος κι αν είμαι. Γιατί να κάνω τη ζωή της συντρόφου μου πατίνι, όταν η απιστία δεν περνάει από χέρι μου; Από την άλλη, δεν είμαι κανένας ξενέρωτος που δεν δείχνει το ενδιαφέρον του. Φυσικά και το δείχνω».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *