Γκολεμά για Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης έστησε ένα πραγματάκι για να βγάλει τη χολή που ήθελε για μένα»

By on January 11, 2015
golema

Μία νέα κόντρα στον τηλεοπτικό κόσμο είναι γεγονός και σίγουρα αυτή είναι ανάμεσα στην Ντέπυ Γκολεμά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μία εβδομάδα ο τελευταίος είχε καλεσμένη στην εκπομπή του «Τα Καρντάσιανς», την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία αναφέρθηκε στη λεκτική διαμάχη που είχε μία μέρα όταν συνάντησε τυχαία στον δρόμο την τηλεκριτικό.

Η τελευταία από την πλευρά της, μιλώντας στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» δεν μάσησε τα λόγια της και αναφερόμενη στον Γρηγόρη, εξαπέλυσε εναντίον του επίθεση, ειδικά για τα όσα είπε για την ίδια στην εκπομπή του όπου είχε καλεσμένη την Σπυροπούλου. «Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης έστησε ένα πραγματάκι για να βγάλει τη χολή που ήθελε για μένα, επειδή τολμήσαμε να γράψουμε πριν 2-3 χρόνια ότι η εκπομπή δε θα περπατήσει.

Είχε τη Σπυροπούλου και μπορούσε να τη ρωτήσει πολλά πράγματα, αν τολμούσε επειδή δεν είδα να ρωτάει κάτι βέβαια. Έκανε την πάπια όπως πάντα. Μπορούσε να ρωτήσει πολλά πράγματα» είπε η Ντέπυ Γκολεμά και συνέχισε λέγοντας: «Με τον Γρηγόρη δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Πρέπει να επαναλάβω ότι αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν δυο χρόνια, όταν είχαν ξεκινήσει τα Καρντάσιανς. Όπως γράφω και στη Real, αυτή την Κυριακή, αν ξαναπροκληθώ θα αποκαλύψω την πηγή που μέσα από τον ΑΝΤ1 μου έλεγε τότε αυτά τα πράγματα.

Αν ο Γρηγόρης συνεχίσει να προκαλεί, θα αποκαλύψω τον άνθρωπο που μου τα έλεγε τότε. Και τότε θα γελάσουμε, επειδή ασφαλώς δεν είναι χαμηλά ιστάμενο πρόσωπο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *