Η ανοιχτή εκδοχή της Mercedes S-Class Coupe

By on March 15, 2015
mercedes

Η ανοιχτή εκδοχή της Mercedes S-Class Coupe
Η S-Class Cabriolet αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Σεπτέμβριο
Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες μιας καμουφλαρισμένης Mercedes-Benz S-Class Cabriolet να υποβάλλεται σε δοκιμές εξέλιξης, ένα αυτοκίνητο που αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το εν λόγω όχημα στηρίζεται στην S-Class Coupe, της οποίας η μεταλλική οροφή θα φύγει, δίνοντας τη θέση της σε μία υφασμάτινη κουκούλα.

Όπως δείχνει η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του οχήματος, βάσει διαστάσεων, η επερχόμενη «ανοικτή» S-Class πρόκειται να είναι μεγαλύτερη από την BMW Σειρά 6 cabriolet, την Aston Martin Vanquish Volante και τη Maserati Gran Turismo convertible, με αποτέλεσμα ο άμεσος ανταγωνιστής της να είναι η Bentley Continental GTC. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από την ιστορική W111, η οποία σταμάτησε την παραγωγή της το 1971, η Mercedes θα λανσάρει τώρα ξανά cabriolet έκδοση της ναυαρχίδας της.

merc1

Οι ομοιότητες των εκδόσεων Cabriolet και Coupe θα συνεχιστούν και στα μηχανικά σύνολα, καθώς η κορυφαία «ανοικτή» Mercedes θα δανειστεί από την «κλειστή» τα μοτέρ της. Κάτω από το καπό αναμένουμε ότι θα υπάρχουν κινητήρες 8 και 12 κυλίνδρων, όπως στις S550, S600, S63 AMG και S65 AMG.

Φυσικά, θα εξοπλίζεται με όλα τα «καλούδια» της S-Class Coupe, όπως το ηλεκτρονικό σύστημα Magic Body Control, το οποίο θα βοηθήσει στην άνεση των επιβατών.

merc3

merc2

Πηγή: autotriti.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *