Η απάντηση της Δέσποινας Καμπούρη στην Κατερίνα Στικούδη

By on March 10, 2015

Η απάντηση της Δέσποινας Καμπούρη στην Κατερίνα Στικούδη
Τι απαντάει στο σχόλιο της Κατερίνας που της είχε γράψει «Να μην κάνουμε σα κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες»;

Μετά τα φετινά Οσκαρ που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου, η Δέσποινα Καμπούρη είχε προχωρήσει σε ένα σχόλιο για τις σέξι κυρίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, με ιδιαίτερα …αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα είχε γράψει για τις επιλογές της Irina Shayk και της Rira Ora, ‘υψηλή ραπτική my ass’ ενώ τελείωνε το σχόλιο της γράφοντας πως δεν καταλαβαίνει τι έχουν πάθει οι γυναίκες…

Τότε η Κατερίνα Στικούδη είχε σπεύσει να απαντήσει με ένα σχόλιο που μας άφησε άναυδους, όχι για τη θέση που υποστήριζε αλλά για τους χαρακτηρισμούς που εμπεριέχονταν σ’ αυτό, και που μμέσως (πλην σαφώς) αναφέρονταν στην Δέσποινα Καμπούρη: «Eίναι λίγο too much.

Όμως δεν πήγανε έτσι στο περίπτερο της γειτονιάς σου Δεσποινάκι μου να πάρουνε τσίχλες!!! Το ωραίο σώμα εμείς οι γυναίκες πρέπει να το θαυμάζουμε και όχι να κάνουμε σα κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες με τη πρώτη ευκαιρία».

Αυτό που ακολούθησε ήταν όπως αναμενόταν η αποκαλούμενη ‘νέα κόντρα στη σόουμπιζ’ με τις εκπομπές να τάσσονται υπέρ της μίας ή της άλλης και τα σχόλια να παίρνουν φωτιά.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Καμπούρη κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, αρχικά ερωτώμενη αν θα καλούσε σε εκπομπή της την Κατερίνα Στικούδη.

«Ναι, ασφαλώς. Έχω φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι σε αυτόν τον χώρο να μην ανοίγω τέτοιου είδους μέτωπα.

Δεν με ενδιαφέρει να τσακώνομαι με συναδέλφους μου, γι’ αυτό και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ερχόταν όποιος ήθελε στην εκπομπή», απάντησε η Δέσποινα με το θέμα όμως να μην τελειώνει εκεί.

– Σε ρωτάω ειδικά για την Κατερίνα Στικούδη, γιατί με αφορμή ένα σχόλιο σου για τις τολμηρές εμφανίσεις των Όσκαρ, εκείνη έγραψε: «Το ωραίο σώμα εμείς οι γυναίκες πρέπει να το θαύμα ζούμε και όχι να κάνουμε σαν κομπλεξικές, βλάχαρες, καρακάξες».
«Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό» απάντησε η Δέσποινα αποφεύγοντας να δώσει παραπάνω αξία σε ό,τι έχει προηγηθεί, μην αφήνοντας περιθώρια για συνέχιση της κόντρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *