Η εξομολόγηση της Άβας Γαλανοπούλου που συγκλονίζει

By on April 28, 2015
Η εξομολόγηση της Άβας Γαλανοπούλου που συγκλονίζει
Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε το μεσημέρι της Τρίτης στο πρωινό η Άβα Γαλανοπούλου για τον προσωπικό Γολγοθά που ανεβαίνει εξαιτίας του πρώην συντρόφου της ο οποίος την εξαπάτησε και της «έφαγε» όλα της τα χρήματα.

Η ηθοποιός συναισθηματικά φορτισμένη εξομολογήθηκε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ερωτεύτηκε ήταν παντρεμένος με παιδιά, κάτι που η ίδια έμαθε στην πορεία της σχέσης τους και πως ενώ της πήρε τα χρήματα που έβγαλε με κόπο δουλεύοντας, πλέον τη μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση…

«Κάναμε μαζί μια εταιρεία και του έδωσα όλα μου τα χρήματα για να τα επενδύσει και με πρόδωσε… Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε σε όλα τα επίπεδα» είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και όλα έγιναν βάση σχεδίου». 
«Έβγαλα πολλά λεφτά από τη δουλειά μου και όλοι οι κόποι μου πήγαν χαμένοι. Δεν ζούσα μια ζωή με χλιδή. Τώρα πια πιστεύω στην αλήθεια και την δικαιοσύνη», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία, η Άβα ανέφερε πως η απώλεια βάρους είχε να κάνει με την ταλαιπωρία που πέρασε. «Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Πέρασα Χριστούγεννα στο Ντυνάν με πνευμονία».
Δείτε το Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *