Η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη μιλάει πρώτη φορά για το σύντροφο της!

By on April 27, 2015
kariofilia

Η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη μιλάει πρώτη φορά για το σύντροφο της!
«Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο».
Η καταξιωμένη ηθοποιός συνέντευξή που παραχώρησε στο «Bηmagazino» μιλάει πρώτη φορά για το σύντροφο της Κρις Ραντάνοφ και τη σχέση τους που αντέχει στο χρόνο.
Δεν έχουν παντρευτεί, ούτε έχουν αποκτήσει παιδί μαζί, αλλά ζουν μια ευτυχισμένη ζωή μαζί.
«Η ζωή μου χάρισε φως. Έχω την τύχη να μοιράζομαι τα τελευταία χρόνια μου με έναν υπέροχο άνθρωπο. Μου συμβαίνει κάτι που πάντα ονειρευόμουν…
Ζω μια σχέση που μου προσφέρει μια ισορροπία γλυκιά, ήρεμη, μια σχέση όπου πραγματικά ο ένας σέβεται τον άλλον και του δίνει χώρο, όπου υπάρχει αγάπη, κατανόηση, συμπόρευση», είπε η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη.
Ενώ για το ρόλο που έπαιζε και παίζει ο έρωτας στη ζωή της: « Μαζί με την τέχνη, ήταν ο άλλος πόλος, στον οποίο στήριξα την ύπαρξή μου.
Και μέσα απ’ αυτόν προσπάθησα να δουλέψω τον εαυτό μου και να κατανοήσω καλύτερα τα ανθρώπινα. Ακόμη κι από τότε που ξεκίνησα την ερωτική μου ζωή, ήθελα να κοιτάω τον άλλον στα μάτια και να συζητάω μαζί του τα πάντα.
Ήμασταν πολύ νέοι, σε μια ηλικία που το αίμα έβραζε, που ψάχναμε τον εαυτό μας, τη σεξουαλικότητά μας, τον κόσμο γύρω μας.
Πίστευα, όμως, ότι τα μυστικά και τα ψέματα στις σχέσεις πονάνε, ότι τα πράγματα είναι πιο ουσιαστικά και σωστά όταν στηρίζονται στην αλήθεια, γιατί τότε μόνο μπορείς να καταλάβεις και να αποδεχθείς τον άλλον».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *