Η Κοντσίτα γίνεται κέρινη

By on March 11, 2015

Η Κοντσίτα γίνεται κέρινη.
Το Μουσείο Madame Tussauds ήδη ετοιμάζει το ομοίωμα της.

Η περσινή νικήτρια της Eurovision Κοντσίτα Βουρστ θα αποκτήσει το δικό της κέρινο ομοίωμα στο διάσημο Μουσείο Madame Tussauds. Η διοίκηση του μουσείου έλαβε υπόψη τη γνώμη των επισκεπτών, οι οποίοι στην ερώτηση ποιο θα ήθελαν να είναι το επόμενο κέρινο είδωλο που θα επιθυμούσαν να δουν, ανέδειξαν νικήτρια την Κοντσίτα.

Το ομοίωμα της θα τοποθετηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο μουσείο Madame Tussauds στη Βιένη, δίπλα από το ομοίωμα του τραγουδιστή Udo Jurgens, ο οποίος το 1966 ήταν ο πρώτος που χάρισε στην Αυστρία τη νίκη στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού με την μπαλάντα «Merci, Cherie».

Οι ειδικοί του μουσείου θέλουν η κέρινη κούκλα να είναι έτοιμη πριν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου στη Βιένη, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι οι φαν του διαγωνισμού, θα συρρεύσουν στο μουσείο για να φωτογραφηθούν δίπλα στην περσινή νικήτρια.
Στόχος είναι η κέρινη Κοντσίτα να θυμίζει απόλυτα την περσινή νικήτρια της Eurovision, έτσι το ομοιώμα της θα είναι ντυμένο με τη μακριά χρυσή τουαλέτα που φορούσε τη βραδιά του διαγωνισμού.

 

conchita-1 conchita1-1-460x235 conchita2-1 conchita4-1-460x460

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *