Η «κοπέλα» του Αντετοκούνμπο είναι καλλονή

By on February 27, 2015
lindia-saimonis

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει πράγματα και θάματα στη φετινή σεζόν στα παρκέ του ΝΒΑ, αλλά μάλλον είναι σε μεγάλη φόρμα και… εκτός παρκέ αν κρίνουμε από την «καλύτερή του φίλη».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει πάταγο σε όποιο γήπεδο του ΝΒΑ αγωνίζεται!

Φαίνεται, όμως, πως παίζει… δυνατή μπάλα και εκτός γηπέδων! Βλέπετε, υπάρχουν αρκετές «ενδείξεις» πως ο Γιάννης και η Lydia Simonis είναι κάτι… παραπάνω από φίλοι!

Ποια είναι η Lydia Simonis; Πρόκειται για μοντέλο από τα Cook Islands με καταγωγή από τη Ρωσία, που κάνει καριέρα στην Αμερική και μάλλον συμπαθεί πολύ τον Γιάννη. Μέχρι που φτάνει η σχέση τους δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με ακρίβεια, το παρακάτω tweet όμως, δείχνει αρκετά, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο (σ.σ. ο μικρός αδερφός, που επίσης ετοιμάζεται για «μεγάλα» πράγματα) να το κάνει retweet!

upl54ef33f03e43f
Η εντυπωσιακή καλλονή, κάνει στενή παρέα με τον ελληνικής καταγωγής σταρ του ΝΒΑ, ενώ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες τους στα social media. Ηταν μάλιστα εκείνη που τον συνόδευσε στο All Star Game.
Το μοντέλο από την Αυστραλία συνηθίζει να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της με πόζες που αναρτά σε twitter και Instagram. Απολαύστε την…
 upl54ef340d442bc upl54ef344d17e40 upl54ef359d76d6c upl54ef3439eb09b upl54ef3507cabfd
Πηγή : Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *