Η Μαρία Κορινθίου απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Αϊβάζη

By on April 9, 2015

Η Μαρία Κορινθίου απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Αϊβάζη
Η ηθοποιός τόνισε:«Μέσα στα επτά χρόνια σαφέστατα θα έχουμε τσακωθεί, ίσως να έχουμε τσακωθεί και λίγο παραπάνω από όσο πρέπει»
Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης, και μίλησε για τον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους για τις πρόσφατες φήμες περί χωρισμού.

Αφορμή για τη συζήτηση στάθηκαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στην σχέση τους.

Η όμορφη ηθοποιός σχολίασε: «Δεν ξέρω γιατί βγαίνουν όλα αυτά. Η αφορμή ίσως είναι ένα σχόλιό μας, αλλά τι να κάτσω να πω; Ότι δεν συμβαίνει να τσακωθεί ένα ζευγάρι; Μέσα στα επτά χρόνια σαφέστατα θα έχουμε τσακωθεί, ίσως να έχουμε τσακωθεί και λίγο παραπάνω από όσο πρέπει. Αλλά το λίγο το κάνουν πολύ. Την ειλικρίνειά μου την εκμεταλλεύονται. Πιάνονται από αυτό».

Η Μαρία Κορινθίου απάντησε και για το αν έχουν φτάσει στο σημείο να μείνουν για λίγο χωριστά, μετά από κάποιο καβγά; «Όχι, όχι. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ. Αν συνέβαινε, να είστε σίγουροι πως θα είχαμε χωρίσει. Δεν είναι παιχνιδάκι αυτό, επειδή βασικά υπάρχει ένα παιδί. Τι θα πεις στο παιδί; Ότι έτσι μας ήρθε; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *