Η Μελίνα Ασλανίδου εξομολογείται: Έχουμε περάσει δυσκολίες ως οικογένεια

By on March 25, 2015

Η Μελίνα Ασλανίδου εξομολογείται: Έχουμε περάσει δυσκολίες ως οικογένεια
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και κάποια στιγμή συγκινήθηκε, μιλώντας για την απώλεια και τις δυσκολίες που έχει περάσει τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της.
Η Μελίνα Ασλανίδου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και κάποια στιγμή συγκινήθηκε, μιλώντας για την απώλεια και τις δυσκολίες που έχει περάσει τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της.

«Είναι κάτι που δεν έχω πει δημοσίως ποτέ, και ήθελα πάντα να το κρατήσω πίσω από τα φώτα. Έχουμε περάσει και δυσκολίες σαν οικογένεια…Αυτό που θέλω να βγάλω σαν εικόνα, είναι ότι όσες δυσκολίες μπορεί να ζουν καθημερινά οι άνθρωποι, η ζωή μου εμένα μου έδειξε πως ο,τι και να συμβαίνει πρέπει να βρίσκεις πάντα το κέντρο σου, και να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ γιατί τελικά ο θεός βλέπει κάτι παραπάνω από εμάς» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η απώλεια δεν ξεπερνιέται. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό, δεν είναι καθόλου εύκολο και με τα χρόνια αυτό λειαίνει. Η ζωή είναι ένα μάθημα. Κάποια στιγμή όλοι θα βρεθούμε στην ίδια θέση. Όλοι είμαστε περαστικοί από εδώ».

Δείτε το βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *