Η οriginal Mustang γεμίζει με σύγχρονη τεχνολογία

By on March 20, 2015

Η οriginal Mustang γεμίζει με σύγχρονη τεχνολογία
Η Revology Cars φτιάχνει στο χέρι το πρώτο μοντέλο του 1964
Η αμερικάνικη εταιρεία Revology Cars φτιάχνει στο χέρι την πρώτη Mustang του 1964 και τη «γεμίζει» με σύγχρονη τεχνολογία, όπως ο 5λιτρος V8 κινητήρας των 265 ίππων, η εμπρός ανάρτηση McPherson και η πίσω τριών συνδέσμων, τα 4 δισκόφρενα και το υποβοηθούμενο τιμόνι.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να αγοράσουν την εκμοντερνισμένη Mustang είτε με 5άρι μηχανικό είτε με 4άρι αυτόματο κιβώτιο.

Αυτό που αποκαλείται «Original Mustang Replica» δεν σταματά στα παραπάνω, καθώς διαθέτει ανέσεις όπως η είσοδος δίχως κλειδί, το κεντρικό κλείδωμα, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, ψηφιακή οθόνη πληροφοριών κ.α. Όλα τα σύγχρονα «καλούδια» είναι τοποθετημένα στο σαλόνι με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη διαταράσσεται η μίνιμαλ φιλοσοφία του.

Το αμάξωμα είναι επίσης ολοκαίνουργιο και είναι φτιαγμένο από ατσάλι. Υπεύθυνη για αυτό είναι η Dynacorn, μια εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Ford.

Το Revology Mustang δεν είναι φθηνό, καθώς κοστίζει από 119.500 δολάρια. Τα πρώτα οχήματα θα παραδοθούν το 2016 και το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο τόσο Convertible, όσο και σε Fastback εκδόσεις.

mustagsadn1 mustagsadn3 mustagsadn4

Πηγή: autotriti.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *