Η παρατήρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου και η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

By on March 17, 2015

Η παρατήρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου και η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου
Τι συνέβη με τους δύο παρουσιαστές;
Το λεκτικό ατόπημα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που έκανε στην εκπομπή του στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει καυγάς μέσω του facebook.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρακολούθησε την εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 6», οπού διαπίστωσε το λάθος του Μπογδάνου ο οποίος αντί για «άτινα» είπε «οίτινα» και προχώρησε σε μια ιδιαιτέρως ειρωνική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook: «O κ. Μπογδάνος τώρα στον ΣΚΑΪ με μεγάλη έπαρση περιγράφει: “Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθεωρεί των αγημάτων οίτινα…”. Αχ βρε Κωνσταντίνε, ημιμαθή. Άτινα τα άτιμα!».
O Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε με την σειρά του την δική του απάντηση επίσης μέσω facebook, γράφοντας: «Υποθέτω, πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ανιχνευτής λάθους του “ΣΚΑΙ στις 6”, με το που εντόπισε το γλωσσικό μου στραβοπάτημα, έσπευσε ενθουσιώδης να σβήσει τον δέκτη του και να τουιτάρει το λαβράκι του. Έτσι, έχασε το ότι στη συνέχεια διόρθωσα το σφάλμα ο ίδιος ON AIR. Αυτό, βέβαια, δεν εμπόδισε το σινάφι των κραχτών, τo ίδιο που τον κατακρεούργησε στο παρελθόν, να πάρει πάσα και να κάνει τη δουλειά του. Ας είναι. Ο καλός λόγος, άλλωστε, είναι απείρως δυσκολότερος από τον κακό. Καθείς με τις δυνάμεις του. Ανδρέα, καλή δύναμη».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *